x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σοκαριστική μελέτη Ελλήνων επιστημόνων για την πανδημία των εμβολιασμένων

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Για τη μελέτη τους με τίτλο “Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί, διαχωρισμός των πολιτών και προώθηση της ανισότητας στη σύγχρονη δημοκρατία της Ελλάδος και άλλων δημοκρατικών χωρών, στην περίοδο της νόσου της Covid 19″  η οποία  δημοσιεύτηκε στο History and Philosophy of the Life Sciences  και  αναρτηθηκε πρόσφατα στο PubMed, μίλησαν στον Focus Fm και τον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανιδη οι εκλεκτοί επιστήμονες Γιώργος Αηδονίδης και Σάκης Καλογερίδης.

Το γεγονός της δημοσίευσης της μελέτης (Διαβάστε και εδώ 40656_2022_Article_548[8447] (1)) στο συγκεκριμένο επιστημονικό περιοδικό που αποτελεί την αφρόκρεμα του ειδους του και ανήκει στον όμιλο Springer Nature, καταδεικνύει τη σημαντικότητά της και -κυρίως- την αποδοχή των ευρημάτων της από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα.

“Δεν υπάρχει κανένα συμφέρον σε όλα αυτά που κάνουμε. Όλα γίνονται στη μνήμη των θυμάτων της πανδημίας, ανέφερε ο επεμβατικός καρδιολόγος Γιώργος Αηδονίδης (Διαβάστε και εδώ 1670362432825690 (1))

“Στη μνήμη ειδικά των 16.000 συνανθρώπων μας που χάθηκαν εκτός ΜΕΘ, στα θύματα προ εμβολιασμών, στα θύματα από παρενέργειες φαρμάκων. Αλλά και επί τιμή για τον κόσμο μας και ειδικά για τα παιδιά μας”, συμπλήρωσε.

 

“Η μελέτη έγινε με βάση τα δεδομένα τα οποία μαζέψαμε και θεωρήσαμε ότι ισχύουν γενικότερα πάνω στη διαχείριση της λοίμωξης της Covid-19, από τη λεγόμενη δημοκρατία της Ελλάδος” ανέφερε ο κος Καλογερίδης. 

 

Τη μελέτη υπογράφουν επίσης ο ουρολόγος κος Χαράλαμπος Μαυρίδης, και η βιοχημικός κα Μαριάννα Ευαγγέλου.

“Ήταν δύσκολη δουλειά, καταλαβαίνετε ότι είχαμε να περάσουμε από συμπληγάδες. Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες  με αυτούς που ελέγχουν αυτές τις εργασίες, προσπαθήσαμε να είμαστε όσο γίνεται πιο ακριβείς” τόνισε ο κος Καλογερίδης

“Ξεκινήσαμε με βάση τον ΠΟΥ που ήταν σαφής στο ότι,  πριν εφαρμοστούν οποιαδήποτε μέτρα θα πρέπει να γίνεται πολύ τακτικός έλεγχος και ειδικά με την ασφάλεια την αποτελεσματικότητα, την αναγκαιότητα αλλά και την αναλογικότητα με σαφήνεια. Κάναμε τις ενστάσεις μας για τους μηχανισμούς μετάδοσης και της μόλυνσης του sars cov 2, όσον αφορά την τοξικότητα των εμβολίων. Φυσικά επεκταθήκαμε στον αντίκτυπο της αναστολής των εργαζομένων  του υγειονομικού τομέα , που δεν εμβολιάστηκαν και κατά πόσο βέβαια, οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί , είναι δικαιολογημένοι λαμβάνοντας υπόψην το συνολικό επιδημιολογικό πλαίσιο που ισχύει στη χώρα μας. Στη μελέτη επεκτεινόμαστε και στο ότι η κυβέρνηση στην προσπαθειά της να επιβάλλει τα μέτρα, ουσιαστικά διέσπειρε το φόβο, ενώ η γνώμη των ειδικών όπως προβάλλεται από τα ΜΜΕ, φέρει το χαμηλότερο βαθμό επιστημονικής αξιοπιστίας με βάση τον ορισμό της τεκμηριωμένης ιατρικής”.

Ο κος Καλογερίδης στη συνέχεια ανέφερε τη δομή και τα περιεχόμενα της μελέτης. “Τα δεδομένα που δίνουμε είναι πολύ σημαντικά. Για παράδειγμα στην Ελλάδα έχουμε 3, 4 νοσηλευτές και 0,44 γενικούς γιατρούς ανά 1000 κατοίκους , ενώ στη Γερμανία είναι 11,79 νοσηλευτές και 1 γιατρός στην ίδια αναλογία πληθυσμού”, σημείωσε.

“Στη μελέτη μας -που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό του Springer Nature- αναφέρουμε ότι τoν Ιούλιο του 2021 που πάρθηκαν οι πολιτικές αποφάσεις, στην Καλιφόρνια και τη Μινεσότα, ο CDC  είχε πει ” SOS υπάρχει μεταδοτικότητα- ήταν η περίοδος που είχαμε τη μετάβαση από τα αρχικά στελέχη στη Delta – και πρέπει όλοι να βάλουμε μάσκες, βέβαια εντείνονται οι εμβολιασμοί, αλλά έχουμε και παρενέργειες και θα δούμε” Τότε το πιο δόκιμο για το CDC, στη συγκέντρωση πλήθους, ήταν το να τεστάρονται όλοι. Στη φάση που είχαμε μεταδοτικότητα και η θνητότητα άρχισε να πέφτει λίγο με την Delta, εμείς θεσμοθετήσαμε τη διασπορά νόσου ως χώρα.  Οι εμβολιασμένοι με τα πιστοποιητικά τους, μπορούσαν να πάνε όπου ήθελαν ελεύθερα, επομένως δεν ήταν δυνατόν η Ελλάδα να ιχνηλατήσει σωστά τα περιστατικά της. Εφόσον έχουμε τα προνόμια, έχουμε και μια διασπορά νόσου, που δεν ελέγχουμε. Η ίδια μελέτη αναφέρεται στους μηχανισμούς της μετάδοσης και των περιορισμών , μιλά για την τοξικότητα σκευασμάτων, την επίδραση της αναστολής και την τεκμηρίωση της υποχρεωτικότητας”.

Ο κος Αηδονίδης αναφερόμενος σε αύξηση των αιφνίδιων θανάτων δήλωσε “εδώ παίξαμε με μία γονιδιακή θεραπεία που παράγει ακίδα. Η ακίδα προκαλεί, ενδοθηλιακή βλάβη, βλάπτει δηλαδή το αγγειακό τοίχωμα. Ο οργανισμός αμύνεται και έχουμε προβλήματα που δεν μπορούμε να τα ερμηνεύσουμε άμεσα , θα έχουμε turbo καταστάσεις, υπάρχει διεθνώς η έκφραση turbo καρκίνος“.

“Αυτή η νίκη των υγειονομικών είναι το τέλος της αρχής” υποστήριξε ο μοριακός βιολόγος Σάκης Καλογερίδης.

“Το θηρίο αυτό πνέει τα λοίσθια , Μετά την ήττα με την απόφαση του ΣτΕ, η οποία τους άδειασε έπρεπε να κάνουν οτιδήποτε προκειμένου να στηρίξουν το αφήγημά τους. Αν το σκεφτείτε αυτοί οι άνθρωποι στήριξαν όλη την πολιτική τους, όλα τα χρόνια που κυβερνούν , πάνω στο αφήγημα του φόβου , στην προσπάθεια να εγκλωβίσουν ανθρώπους. Εμείς από την άλλη πλευρά είμαστε σίγουροι ότι  όχι μόνο δικαιωθήκαμε, αλλά θα πάρουμε και τις αποζημιώσεις μας τόσο για αυτά που χάσαμε τόσους μήνες, αλλά και για την εξαθλίωση και  τον εξευτελισμό που έχουμε υποστεί όλους αυτούς τους μήνες”.



e-genius.gr ...intelligent web software