x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

«Τα funds θέλουν να αντικαταστήσουν τον πληθυσμό με λαθρομετανάστες»

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

«Η δράση των funds είναι παράνομη και εγκληματική. Ξεκάθαρα, απροκάλυπτα και άνευ άλλου τινός» υποστήριξε στον Focus Fm 103,6 και στην εκπομπή “8-11” του Στέφανου Δαμιανίδη, ο κος Φώτης Μπαμπάνης νομικός και οικονομικός αναλυτής.

«Οι εισπρακτικές εταιρείες, υποτίθεται ότι δημιουργήθηκαν, βάσει του ιδρυτικού τους νόμου, για διαχείριση των χρεών των δανειοληπτών. Δεν περιορίστηκαν όμως μόνο εκεί, επεκτάθηκαν, εμφανίζονται ως καθολικοί ειδικοί διάδοχοι, προβαίνουν σε πράξεις εκτέλεσης σε βάρος Ελλήνων πολιτών, παρίστανται ως διάδικοι σε δικαστήρια, υποκαθιστούν τις τράπεζες» τόνισε.

Ο κος Μπαμπάνης επεσήμανε ότι «πρόκειται για εταιρείες φαντάσματα, που δρουν στη χώρα παράνομα, ανεξέλεγκτα, στερούνται πάσης πληρεξουσιότητας και μαζί με τις τράπεζες αποτελούν το Δούρειο ίππο ενός συστήματος κατά των Ελλήνων πολιτών».

«Όσον αφορά τη δράση τους στη χώρα, όλες ανεξαιρέτως δηλώνουν ιρλανδικές εταιρείες. Τις αναζητήσαμε λοιπόν αποστέλλοντας επιστολή στην πρεσβεία μας στο Δουβλίνο. Η απάντηση ήταν καταλυτική. Το κτιριακό συγκρότημα νο 3, το οποίο πολλές εταιρίες, δηλώνουν ως έδρα των μητρικών τους εταιριών, είναι ακατοίκητο. Μιλάμε για εταιρείες φαντάσματα, οι οποίες δεν έχουν φυσική εκπροσώπηση στις έδρες στις οποίες δηλώνουν, δεν υπάρχουν διοικητικά συμβούλια, τα πρακτικά των οποίων για να έχουν ισχύ στη χώρα μας, θα πρέπει να φέρουν και επισημείωση Χάγης. Σκοπός του συστήματος είναι μέσω των δανείων και των εισπρακτικών εταιρειών να επιτευχθεί η σταδιακή αντικατάσταση του πληθυσμού με λαθρομετανάστες που παραμένουν προ των πυλών και είναι έτοιμοι να εισέλθουν στη χώρα», ανέφερε.

Ολοκληρώνοντας, ο κος Μπαμπάνης τόνισε και ότι «παρανόμως η αστυνομία συνεπικουρεί πράξεις εκτέλεσης κατά Ελλήνων πολιτών, εκτελώντας εντολές δικαστικών επιμελητών καθώς οι τελευταίοι επ’ ουδενί δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την εισαγγελική αρχή».

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software