x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Πως θα μπορούσε το Κογκρέσο να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Το Κογκρέσο θα πρέπει να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία αποχωρώντας από το ΝΑΤΟ.

Το Κογκρέσο μπορεί να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία και να κερδίσει Νόμπελ Ειρήνης θεσπίζοντας ένα καταστατικό που αποσύρει τις Ηνωμένες Πολιτείες από το ΝΑΤΟ – μετατρέποντάς τις από μια πανίσχυρη επιθετική βελανιδιά σε ένα μικροσκοπικό βελανίδι που δεν ανησυχεί για τη Ρωσία.

Ήδη από το 1798, το Κογκρέσο ακύρωσε μια αμυντική συνθήκη με τη Γαλλία με καταστατικό. Το τέλος της συμμετοχής των Ηνωμένων Πολιτειών στο ΝΑΤΟ από το Κογκρέσο δεν θα ήταν συνταγματική καινοτομία.

Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων ο Bruce Fein αναπληρωτής γενικός εισαγγελέας υπό τον Πρόεδρο Ρήγκαν και είναι ο συγγραφέας του "American Empire Before The Fall".

Το ΝΑΤΟ κατέστη παρωχημένο σύμφωνα με τον πρώην αξιωματούχο το 1991 όταν τερματίστηκε  ο λόγος ύπαρξής του —η Σοβιετική Αυτοκρατορία. Παραμένοντας στο ΝΑΤΟ και πρωτοστατώντας στην επέκτασή του στα σύνορα της Ρωσίας με 30 μέλη, οι Ηνωμένες Πολιτείες προκάλεσαν την επίθεση του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ουκρανία. Ήταν έτοιμη να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ για να ενισχύσει την περικύκλωση μιας ήδη υποβαθμισμένης Ρωσίας που συνιστούσε μεγαλύτερη υπαρξιακή απειλή γι' αυτήν από την υπαρξιακή απειλή που έθετε στις Ηνωμένες Πολιτείες η κρίση των πυραύλων της Κούβας.

Με την αποχώρηση από το ΝΑΤΟ, το Κογκρέσο θα τερματίσει την υπαρξιακή απειλή που προκάλεσε την εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία και θα έσβηνε τη φιλοδοξία της εκτελεστικής εξουσίας για αλλαγή καθεστώτος ή αποδυνάμωση της Ρωσίας. Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι η ατμομηχανή του ΝΑΤΟ. Η αποχώρηση του Κογκρέσου θα επέτρεπε στον Πούτιν να σωθεί εάν τερμάτιζε τη στρατιωτική και πολιτική καταστροφή της Ρωσίας στην Ουκρανία υποστηρίζοντας ότι ο πολεμικός στόχος του είχε επιτευχθεί.

Σύμφωνα με τον πρώην αξιωματούχο, ο πόλεμος της Ουκρανίας θα διαρκέσει και θα εξαντλήσει επ' αόριστον τις Ηνωμένες Πολιτείες αφού θα δίνουν 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως εάν δεν συντελεστεί η αποχώρηση από το το ΝΑΤΟ.



e-genius.gr ...intelligent web software