x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Καναδός κυβερνητικός δικηγόρος ΣΩΡΙΑΖΕΤΑΙ ενώ μιλούσε – Είχε εμβολιαστεί…

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

…και ήταν περήφανος για αυτό!!!ΚΡΑΥΓΕΣ ΦΟΒΟΥ στην αίθουσα!!! Συμμετείχε σε διαδικασία κατά της ελευθερίας…
Καναδός κυβερνητικός δικηγόρος, ο οποίος διεξήγαγε μια δημόσια έρευνα εκ μέρους της χουντοκυβέρνησης του Τριντό σχετικά με τις διαδηλώσεις των φορτηγατζήδων «Freedom Convoy» εναντίον των μέτρων στέρησης της ελευθερίας για τα εμβόλια και τον COVID, κατέρρευσε ξαφνικά την Τετάρτη, προκαλώντας συναγερμό και εκτροχιάζοντας προσωρινά την διαδικασία.

Ο Gabriel Poliquin ανέκρινε τον Mario Di Tommaso, αναπληρωτή γενικό δικηγόρο του Οντάριο, κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης της Επιτροπής Έκτακτης Ανάγκης Δημόσιας Τάξης όταν συνέβη το ανησυχητικό περιστατικό σε ζωντανή μετάδοση.

Ο Poliquin στεκόταν στο βάθρο καθώς έκανε μια ερώτηση στον Di Tommaso, όταν προσπάθησε να ανοίξει ένα μπουκάλι νερό, αλλά στην συνέχεια σωριάστηκε και έπεσε στο πάτωμα με κραυγές πανικού να αντηχούν στην αίθουσα!!!

 

 

Ενώ ο Poliquin υποβλήθηκε σε θεραπεία από άτομα έκτακτης ανάγκης, οι άμεσες αναφορές σημείωσαν ότι η τρέχουσα κατάστασή του «δεν είναι ξεκάθαρη».

«Οι νοσηλευτές μπήκαν με ένα τροχήλατο φορείο και μετά από λίγα λεπτά έφυγαν μεταφέροντας τον Poliquin, ο οποίος είχε τις αισθήσεις του και ήταν όρθιος», ανέφερε το Toronto Star .

Επίσης, δεν είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς προκάλεσε την ξαφνική πτώση του δικηγόρου, μια τάση που παρατηρείται πολύ συχνά στον απόηχο της κυκλοφορίας του εμβολίου για τον Covid-19.

Οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποδεικνύουν ότι ο Poliquin έχει πράγματι λάβει πολλές ενέσεις για τον Covid, με μια ανάρτησή του στο Twitter να το επιδεικνύει περήφανα!!!

 

Στο προφίλ του έχει και σημαία της Ουκρανίας!!!

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software