x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Πρότεινε η Δύση στον Πούτιν να παραδοθεί;

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

«Η Δύση πρότεινε όρους παράδοσης στον Βλαντίμιρ Πούτιν», αποκάλυψε σήμερα ένας ακαδημαϊκός που είναι ειδικός σε θέματα πολιτικής της Ρωσίας, καθώς τα στρατεύματα της Μόσχας αναγκάστηκαν να αποσυρθούν από την πόλη Χερσώνα, εξέλιξη που αποτελεί μία ακόμη ταπεινωτική ήττα των ρωσικών δυνάμεων στο μέτωπο της Ουκρανίας.

 
Η Ρωσία ζητά την επιστροφή στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τις τελευταίες ημέρες, ενώ υπήρξαν αναφορές ότι στο παρασκήνιο η Ουάσιγκτον καλεί το Κίεβο να κάνει το ίδιο. Ο στρατηγός Mark Milley, επικεφαλής του γενικού επιτελείου των ΗΠΑ, δήλωσε αυτή την εβδομάδα ότι μία ενδεχόμενη «ηρεμία» λόγω του χειμώνα στο πεδίο των μαχών θα αποτελούσε και μία «ευκαιρία» για συνομιλίες.

Πάντως, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν θα διαπραγματευτεί ποτέ με τη Ρωσία, όσο ο Πούτιν παραμένει στην εξουσία.

Η είδηση ​​προέκυψε καθώς οι ρωσικές δυνάμεις αποχώρησαν από την Χερσώνα, ενώ σήμερα οι πρώτες δυνάμεις του ουκρανικού στρατού μπήκαν στην πόλη, έπειτα από οκτώ μήνες ρωσικής κατοχής.

Δακρυσμένοι, σύμφωνα με τα δυτικά ΜΜΕ, οι κάτοικοι της πόλης άρχισαν να χορεύουν, να φιλιούνται και να φωνάζουν νικηφόρα συνθήματα καθώς οι στρατιώτες του Κιέβου έφτασαν στην πόλη.



e-genius.gr ...intelligent web software