x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η ανθρωπότητα πρέπει να μάθει πόσοι είναι οι πραγματικοί νεκροί της πανδημίας

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Επίσημες αποκαλύψεις σε Ελλάδα και Δανία αναθεωρούν τον αριθμό τους ως και 50% μικρότερο

Οικονομικά τα αίτια πίσω από την υπερκαταμέτρηση είχε καταγγείλει ο Ντόναλντ Τραμπ

Του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου

Συγκλονιστικές ανατροπές στα επίσημα κυβερνητικά αφηγήματα για την πανδημία τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς φέρνουν πλέον μελέτες και διαπιστώσεις κορυφαίων επιστημόνων που έγιναν για λογαριασμό νοσοκομείων ή μεγάλων πανεπιστημίων ή μεγάλων ιατρικών φορέων. Ανατροπές στα δεδομένα που είχαμε για την αποτελεσματικότητα των lockdowns και των εμβολίων, ανατροπές για την ίδια την προέλευση του κορωνοϊού. Ακόμη και οι ίδιες οι στατιστικές στην καταμέτρηση της θνησιμότητας  αναθεωρούνται κάθετα σε κάποιες χώρες αλλάζοντας εντελώς την εικόνα που  μετέδιδαν τα κανάλια στην αρχή και τη μέση της πανδημίας. Και πως τα φέρνει καμιά φορά αυτή η ρημάδα η ζωή αγαπητοί φίλοι, να δικαιώνονται με τα νέα στοιχεία οι "ψεκασμένοι" που είχαν βληθεί στο πυρ το εξώτερον για τις οποιες αμφισβητήσεις τους και να εκτίθενται οι ορθολογιστές που τους κατακεραύνωναν από τις οθόνες των καναλιών.

Ας ξεκινήσουμε με τη μελέτη στο Λαϊκό Νοσοκομείο κατά τη διάρκεια του επιδημικού κύματος της «Όμικρον» που έδειξε ότι το 47,6% των θανάτων συνέβηκε με COVID-19 και όχι από COVID-19. Τα επισημα στατιστικά στοιχεία της μελέτης μας λένε πως 41 (31,7%) θάνατοι ταξινομήθηκαν ως οφειλόμενοι στην COVID-19, 25 (19,8%) ως οφειλόμενοι σε άλλα αίτια, αλλά συμμετείχε και η COVID19, και 60 (47,6%) θάνατοι ως οφειλόμενοι σε άλλα αίτια, όπου η λοίμωξη από COVID-19 δεν είχε συμμετοχή. Στα άλλα αίτια συμπεριλαμβάνονται τα γενικευμένη καρκινωμάτωση, αιματολογική κακοήθεια, νεφρική/καρδιακή/ηπατική ανεπάρκεια τελικού σταδίου, μετεγχειρητικές επιπλοκές και νοσοκομειακή λοίμωξη.

«Από τη δική μου κλινική εμπειρία υπολογίζω ότι περισσότεροι από τους μισούς θανάτους πλέον είναι με COVID-19 και όχι από COVID-19». Τάδε έφη ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Νίκος Σύψας στην Καθημερινή που μάλιστα υπογράμμισε πως αντίστοιχη είναι η εικόνα και από άλλες χώρες της Ευρώπης. "Είναι ενδεικτικό ότι πρόσφατα ο αντίστοιχος ΕΟΔΥ της Δανίας ανέφερε ότι το 45% των θανάτων που καταγράφονταν στις εκθέσεις για την COVID-19 το δίμηνο Φεβρουαρίου-Μαρτίου 2022 αφορoύσε ασθενείς που ήταν θετικοί στον ιό, αλλά ο θάνατός τους δεν σχετιζόταν με αυτόν. Σιγά σιγά και άλλοι θα βγάζουν αντίστοιχα στοιχεία".

Γνωρίζουμε πως ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, είχε ενημερώσει δυο φορές από την άνοιξη του 2020 πως δεν προσμετρώνται μόνο οι νεκροί από Covid αλλά και οι νεκροί με Covid. Είχε δηλώσει στη διάρκεια μιας των τακτικών ενημερώσεων που έκανε στο κοινό πως καταμετράται  "οιοσδήποτε ασθενής σε οιοδήποτε περιβάλλον είχε θετικό μοριακό έλεγχο και πέθανε"..

H πρώτη φορά όμως που ο πολύς κόσμος πρακτικά αντιλήφθηκε τι σημαίνει υπερκαταμέτρηση ήταν όταν ξέσπασε το σούσουρο σε σχέση με το θάνατο του καθηγητή και πρώην υπουργού Υγείας Δημήτρη  Κρεμαστινού. Ενώ ανακοινώθηκε από τα μίντια πως ο θάνατός του οφειλόταν σε Covid ήρθε η διάψευση τόσο από την οικογένεια του όσο και από το βουλευτή Ανδρέα Λοβέρδο που ισχυρίστηκαν πως ο καθηγητής ενώ νίκησε τον Covid πέθανε τελικά εξαιτίας της πολυήμερης παραμονής του στην εντατική.

Μάθαμε επίσης πως αυτή η υπερκαταμέτρηση ακολουθείται από όλες τις δυτικές κυβερνήσεις γιατί βασίζεται σε οδηγίες του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). Το παραδέχθηκε ο ίδιος ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης μιλώντας το φετεινό Αύγουστο στην τηλεόραση του Open. "Η χώρα μας ακολουθεί το εξής μοντέλο καταγραφής, βάσει του ΠΟΥ: Όταν κάποιος έχει νοσήσει από COVID, ακόμη και όταν η αιτία θανάτου δεν είναι ο κορονοϊός και απλώς έχει βγει θετικός, τότε καταγράφεται ως θάνατος από COVID. Από δω και στο εξής, στους θανάτους που θα δηλώνουμε, θα αναφέρουμε πόσοι από αυτούς είναι με αιτία τον COVID και πόσοι είναι με άλλη αιτία, αλλά τα άτομα είχαν COVID".

Αυτό που ποτέ δεν μπορούσαμε να φανταστούμε μετά τις δηλώσεις Τσιόδρα το 2020 ήταν ότι οι μισοί περίπου θάνατοι που ανακοινώνονται μπορεί να οφείλονται σε αυτή την υπερκαταμέτρηση! Νομίζαμε πως θα πρόκειται για ένα μικρό ποσοστό που άντε με το ζόρι κάποιους μήνες να πλησίαζε το 10-15%. Να όμως που μαθαίνουμε τώρα, πως τουλάχιστον στο κύμα της Όμικρον, ένας μόνο στους δύο θανάτους που ανακοινώνονται είναι πραγματικά από Covid.

Kαι το ερώτημα είναι. Γιατί οι επιδημιολόγοι που  συνεργαζόντουσαν με τις διάφορες κυβερνήσεις δεν είχαν  ανακοινώσει πόσο μεγάλο είναι το ποσοστό της υπερκαταμέτρησης; Γιατί διεθνείς στατιστικές μελέτες για τη θνησιμότητα της πανδημίας χρησιμοποιούσαν και τους θανάτους με Covid χωρίς να αφαιρέσουν το μεγάλο ποσοστό τους από το δείγμα αυτών από Covid; Δηλαδή κορυφαίοι λοιμωξιολόγοι και οι πιο επίσημοι φορείς βασίζονταν σε ψευδείς στατιστικές ιατρικές μελέτες και αυτές ανακοίνωναν  στα μίντια; Συγγνώμη αλλά  τελικά είχαν δίκιο οι ψεκασμένοι που δεν εμπιστευόντουσαν τα επίσημα στατιστικά στοιχεία;

Για να ακριβολογούμε. Προφανώς δεν είχαν δίκιο στο ότι ο Covid ήταν απλή γρίππη, είναι όντως μια πολύ επικίνδυνη αρρώστια που έχει στείλει εκατομμύρια στον άλλο κόσμο. Είχαν όμως απόλυτο δίκιο που δεν εμπιστευόντουσαν τα επίσημα στατιστικά στοιχεία και υποπτευόντουσαν ότι τα  ποσοστά υπερκαταμέτρησης είναι ιδιαίτερα μεγάλα. 

Mεγάλο θέμα δημιουργήθηκε και στις ίδιες τις ΗΠΑ σε σχέση με την καταμέτρηση των νεκρών της πανδημίας όπου το CDS (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) κατηγορήθηκε από  κάποιους ιδιωτικούς φορείς, ινστιτούτα και φυσικά πρόσωπα ότι στις 24 Μαρτίου του 2020 άλλαξε χωρίς εξουσιοδότηση το εγκεκριμένο σύστημα καταμέτρησης που ίσχυε από το 2003 χρησιμοποιώντας αυθαίρετες μεθόδους που εκτόξευσαν τη θνησιμότητα από Covid. Και πως με αυτή του την ενέργεια καταπάτησε αρκετούς ομοσπονδιακούς νόμους. Το CDS απάντησε στις κατηγορίες όμως οι επικριτές του επέμειναν δημοσιεύοντας νέα στοιχεία και η διαμάχη συνεχίστηκε.

Ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ είχε σχολιάσει αρνητικά τον τρόπο καταμέτρησης στις ΗΠΑ.  "Ξέρετε μερικές χώρες καταμετρούν (τους νεκρούς από Covid) διαφορετικά. Εάν κάποιοι είναι άρρωστοι με καρδιολογικό πρόβλημα, και πεθάνουν από Covid, λένε πως πέθαναν εξαιτίας της καρδιάς. Ενώ εμείς αν κάποιος είναι καταδικασμένος από καρκίνο και έχει Covid, τον αναφέρουμε σαν Covid. Και να ξέρετε πως οι γιατροί βγάζουν έτσι περισσότερα χρήματα και τα νοσοκομεία βγάζουν περισσότερα χρήματα. Σκεφτείτε γι' αυτό τους το κίνητρο".

Δεν πρέπει οι λαοί να μάθουμε κάποτε την αλήθεια και τις πραγματικές στατιστικές της θνησιμότητας; Δεν πρέπει να μάθουμε στην Ελλάδα και παγκοσμίως πόσοι είναι οι πραγματικοί νεκροί από Covid; Θα τολμήσει ποτέ ο συγκεκριμένος ΠΟΥ που πολλοί τον έχουν αμφισβητήσει (μεταξύ τους και ο Ντοναλντ Τραμπ) να αναθεωρήσει τον πραγματικό αριθμό θανάτων παγκοσμίως από την αρχή της πανδημίας; Και να εξηγήσει ο ΠΟΥ αφενός γιατί έδωσε οδηγίες στις διάφορες κυβερνήσεις να κάνουν υπερκαταμέτρηση και αφετέρου γιατί ποτέ δεν μας έδωσε σαφή εικόνα πόσο μεγάλο  είναι το ποσοστό αυτής της υπερκαταμέτρησης; Υπήρχε κάποια σκοπιμότητα να τρομοκρατούνται υπέρμετρα οι λαοί του πλανήτη; Νομιμοποιούνται οι πιο επίσημοι ιατρικοί φορείς για τον όποιο λόγο να μεταδίδουν ψευδείς επιστημονικές πληροφορίες ειδικά σε θέματα που αφορούν τη δημόσια υγεία; Καταγγέλουν οι κυβερνήσεις τη διασπορά των φεϊκνιούζ για την επιδημία στα σόσιαλς και πολλές ζητούν αυστηρότερη λογοκρισία, να όμως που το μεγαλύτερο φεϊκνιούζ (οι στατιστικές της θνησιμότητας) είναι συστημικό και προέρχεται από τις ίδιες και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. 

* Ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος είναι τοπικός εκδότης, αρθρογράφος και συγγραφέας. Το τελευταίο του βιβλίο από τις εκδόσεις ΝΟΩΝ έχει τίτλο "Έθνος-κράτος εναντίον Παγκοσμιοποίησης-Η μητέρα των μαχών με φόντο το lockdown των κοινωνιών" και το προλόγισε ο καθηγητής Κωνσταντίνος Βέργος.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software