x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 25ΧΡΟΝΟΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ HEIMDAL!

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

27 Αυγούστου 2022

Ο νεαρός κορυφαίος Νορβηγός αθλητής Audun Heimdal διαγνώστηκε με καρκίνο του στομάχου μόλις τον Απρίλιο του 2022. Μόλις λίγους μήνες αργότερα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής σκι πέθανε.

Τον Μάρτιο, ο Heimdal παραπονέθηκε για πόνο στην κοιλιά και λίγες εβδομάδες αργότερα οι γιατροί διέγνωσαν καρκίνο. Τίποτα δεν βοήθησε να το σταματήσει, μεγάλωνε αμείλικτα μέχρι που ο δημοφιλής και σεβαστός αθλητής πέθανε σε ηλικία 25 ετών.

Η συχνότητα του γαστρικού καρκίνου στη Γερμανία, υπολογιζόμενη σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, είναι 14,3 ανά 100.000 κατοίκους. Αυτό αντιστοιχεί περίπου στα στοιχεία στην Αυστρία. Σύμφωνα με το NIH, περίπου το 2-8 τοις εκατό των ασθενών με γαστρικό καρκίνο είναι κάτω των 40 ετών. Αυτό σημαίνει ότι η συχνότητα εμφάνισης για έναν 25χρονο είναι μικρότερη από 1. Ο κ. Audun Heimdal ήταν πραγματικά άτυχος από στατιστικά κριτήρια. Αφήνει πίσω του μια θλιμμένη οικογένεια και αμέτρητους θαυμαστές. Το άθλημα του προσανατολισμού είναι πολύ δημοφιλές στις Σκανδιναβικές χώρες.

 

Που να καταλάβουν οι ανόητοι παπαγάλοι των ΜΜΕ, οι ειδικοί πουλημένοι ιατροί της δεκάρας, όλοι οι υποκριτές που θάβουν μαζικά νέους υγιείς ανθρώπους, ότι είναι οι ενέσεις με τα οφέλη, όμως η αλήθεια είναι πολύ κοντά…

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software