x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Προειδοποίηση ΣΟΚ για self test COVID: Περιέχουν ΤΟΞΙΚΗ ΟΥΣΙΑ που μπορεί να είναι ΕΠΙΒΛΑΒΗΣ

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Νέος σάλος…
Νωρίτερα αυτό το έτος, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έστειλε 60 εκατομμύρια SELF TEST Covid που χρηματοδοτήθηκαν από τους φορολογούμενους Αμερικανούς. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: μπορεί να είναι επικίνδυνα για την δημόσια υγεία, όπως μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ.

Τα κέντρα ελέγχου δηλητηριάσεων του Οχάιο κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου γύρω από μια άχρωμη και άοσμη υγρή ουσία που ονομάζεται αζίδιο του νατρίου.

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί η κυβέρνηση θα χρησιμοποιούσε μια τόσο θανατηφόρα και αμφιλεγόμενη ουσία στα κιτ δοκιμών. Η χημική ουσία χρησιμοποιείται συχνά σε παράγοντες ελέγχου παρασίτων και αερόσακους.

Όπως μεταδίδεται:

 

«Μια προειδοποίηση για τα 60 εκατομμύρια των ανθρώπων που λαμβάνουν αυτά τα self-tests για τον covid που διανέμονται δωρεάν απ’ την κυβέρνηση.

Το φιαλίδιο με το υγρό σε πολλά από τα κιτ περιλαμβάνει ένα χημικό το οποίο μπορεί να είναι επιβλαβές ή ακόμη και θανατηφόρο. Αυτό είναι άχρωμο, άγευστο και άοσμο. Είναι μια πούδρα που ανευρίσκεται σε πράγματα όπως οι αερόσακοι και τα διαλύματα ελέγχου παρασίτων».

Δείτε στο παρακάτω ελληνικό βίντεο στο 1.25 ποιο είναι το φιαλίδιο με το υγρό.

Αυτό το υγρό, υποτίθεται, δεν έρχεται σε επαφή με τον άνθρωπο. Μονό από ατύχημα μπορεί να το καταπιεί ένα παιδί, να πάει στο μάτι η να πέσει στο δέρμα.

 

Υπάρχουν και εκείνοι που βάζουν το υγρό στη μύτη τους και μετά παίρνουν δείγμα με την μπετονέτα….

https://www.youtube.com/watch?v=uqy9EtE1uuE&feature=emb_title

Συνεχίζει το ρεπορτάζ:

«Τα Κέντρα Δηλητηριάσεων του Οχάιο σημαίνουν συναγερμό γύρω από μια υγρή ουσία που ονομάζεται αζίδιο του νατρίου η οποία βρέθηκε σε ορισμένα κιτ αυτοελέγχου στο σπίτι για τον covid και θα μπορούσε να είναι τοξική στα παιδιά και τους ενήλικες αν χρησιμοποιηθεί ακατάλληλα. Η κοινότητά μας της τοξικολογίας έχει εκπλαγεί που αυτό ήταν το συστατικό σε ορισμένα από τα κιτ και επίσης ανησυχεί. Έχουμε παρατηρήσει εκθέσεις σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. 

Οι γιατροί συμβουλεύουν οι γονείς να διατηρούν τα κιτ σε σημεία δυσπρόσιτα στα παιδιά και όταν ελέγχουν τα παιδιά για τον covid στο σπίτι, να διασφαλίζουν ότι βρίσκονται υπό επίβλεψη προκειμένου να αποφύγουν τις οποιεσδήποτε παρενέργειες από την έκθεση. Το αζίδιο του νατρίου μπορεί να είναι τοξικό για τους ανθρώπους και τα ζώα και πράγματα που μπορεί να προκαλέσει και για τα οποία θα θέλαμε να προσέχουμε θα ήταν υπόταση, αδυναμία, κόπωση, λιποθυμία».

Δείτε:

https://rumble.com/v1hb7qg-self-tests-covid-.html

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software