x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

«Καταστροφική ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΒΛΑΒΗ και ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ προκλήθηκε από το ΕΜΒΟΛΙΟ», καταλήγει ΕΡΕΥΝΑ

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Προκάλεσε τον θάνατο σε ροκ τραγουδιστή… Βρετανός τραγουδιστής της ροκ με το όνομα Zion πέθανε από « καταστροφική εγκεφαλική βλάβη » που προκλήθηκε από το εμβόλιο AstraZeneca για τον COVID-19, όπως κατέληξε μια έρευνα, σύμφωνα με το «The Defender».

Ο 48χρονος άνδρας από το Άλστον στην Κούμπρια, μια κομητεία στην Βορειοδυτική Αγγλία, εμφάνισε έναν «επίπονο» πονοκέφαλο στις 13 Μαΐου 2021, οκτώ ημέρες μετά την λήψη του εμβολίου AstraZeneca. Αν και έπαιρνε παυσίπονα, οι πονοκέφαλοι του Zion αυξήθηκαν και τέσσερις ημέρες αργότερα, η ομιλία του εξασθένισε και άρχισε να παθαίνει επιληπτικές κρίσεις. Ο Zion πέθανε στις 19 Μαΐου 2021, παρά την επείγουσα χειρουργική επέμβαση για να προσπαθήσει να θεραπεύσει την « επαγόμενη από το εμβόλιο ανοσοθρομβωτική θρομβοπενία », η οποία προκαλεί οίδημα και αιμορραγία στον εγκέφαλο. Μετά τον θάνατό του, η αρραβωνιαστικιά του, η 39χρονη Vikki Spit, είπε ότι είχε περάσει μόνο μια νύχτα μακριά του στα 21 χρόνια που ήταν μαζί και ότι η ζωή της «διαλύθηκε σε ένα εκατομμύριο κομμάτια» με τον θάνατό του, σύμφωνα με την Daily Mail. H Spit είναι το πρώτο άτομο στο Ηνωμένο Βασίλειο που έλαβε αποζημίωση για θάνατο από/μετά το εμβόλιο COVID-19. Κατά την διάρκεια της έρευνας της 17ης Αυγούστου, η επιτροπή άκουσε πώς ο Zion ήταν γενικά σε καλή φυσική κατάσταση χωρίς σημαντικό προηγούμενο ιατρικό ιστορικό. Ένας νοσηλευτής που κλήθηκε αρχικά στο σπίτι του Zion στις 15 Μαΐου 2021, είπε στο δικαστήριο πως ο αποθανών ήταν «σε εγρήγορση και καθόταν» όταν έφτασαν οι διασώστες, ανέφερε η Daily Mail .

Είπε ότι συμβούλεψε τον Zion να πάει στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις, αλλά είπε ότι δεν ήθελε να πάει από φόβο μήπως κολλήσει COVID-19 και προσέθεσε στο δικαστήριο ότι ο Zion δεν έλαβε επίσημη καθοδήγηση σχετικά με το εμβόλιο AstraZeneca και τους πιθανούς σοβαρούς κινδύνους του μέχρι τον Ιούλιο του 2021 περίπου. Αντίθετα, η Spit είπε ότι οι διασώστες νοσηλευτές/γιατροί ήταν «ανένδοτοι» ότι η ημικρανία δεν είχε καμία σχέση με το εμβόλιο και ότι αυτή και ο Zion «τους πίστεψαν». Πρόσθεσε: «Ήταν προετοιμασμένος να πάει στο νοσοκομείο, αν η συμβουλή ήταν να το κάνει». Ωστόσο, ο διασώστης νοασηκλευτής/γιατρός αρνήθηκε τον ισχυρισμό της Spit. Αργότερα πραγματοποιήθηκε μια κλινική ανασκόπηση από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων Βορειοανατολικής Αμερικής και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο διασώστης έκανε μια «ενδελεχή αξιολόγηση» και ότι δεν υπήρχαν «ανησυχίες». Δύο μέρες αργότερα, στις 17 Μαΐου, η Spit κάλεσε ξανά γιατρούς. Μόλις έφτασε στο σπίτι, ο διασώστης περιέγραψε τον Zion ως «ζαλισμένο και μπερδεμένο». Ο Zion άρχισε να παθαίνει κρίση και μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Αργότερα μεταφέρθηκε στο Royal Victoria Infirmary (RVI) στο Newcastle-upon-Tyne όπου ο Dr Damian Holliman , νευροχειρουργός στο νοσοκομείο, έκανε επείγουσα εγχείρηση εγκεφάλου στον Zion, αλλά η αιμορραγία στον εγκέφαλο είχε ήδη προκαλέσει πρήξιμο. Ο Χόλιμαν είπε ότι «είχε πλήρη επίγνωση» ότι ο θρόμβος αίματος του Σάιον «ήταν το αποτέλεσμα του πρόσφατου εμβολιασμού του». Δύο άλλοι σύμβουλοι του RVI, συμπεριλαμβανομένου του Δρ. Christopher Johnson, ενός συμβούλου εντατικής θεραπείας, παρουσίασαν επίσης στοιχεία στην ακρόαση και είπαν ότι συμφωνούν με την αξιολόγηση του Holliman. Ο Τζόνσον είπε ότι « συμμεριζόταν την άποψη » ότι ο θρόμβος αίματος που ανέπτυξε ο Zion «προκλήθηκε από εμβόλια», προσθέτοντας ότι εκείνη την εποχή, οι οδηγίες για τον τρόπο διαχείρισης της πάθησης άλλαζαν γρήγορα επειδή ήταν μια «αναπτυσσόμενη κατάσταση». Ο Τζόνσον κήρυξε τον Zion νεκρό το πρωί της 19ης Μαΐου.

Η ανώτερη ιατροδικαστής Κάρεν Ντιλκς κατέληξε, «Ο Σάιον πέθανε λόγω πολύ σπάνιων και επιθετικών επιπλοκών του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού AstraZeneca». «Δεν υπήρχαν στοιχεία», είπε, «ότι η προηγούμενη εισαγωγή στο νοσοκομείο θα είχε αλλάξει το θλιβερό αποτέλεσμα».

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software