x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

“Μύρισαν” το οριστικό τέλος Μητσοτάκη και “προμοτάρουν” διαδόχους!

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Του Άρη Σπίνου

Δίπλα στις ΜΟΕΤ και τις Belaire οι “νταβατζήδες” αυτής της χώρας φροντίζουν για το αύριο. Φυσικά το δικό τους. Δεν χωρεί αμφιβολία ότι η πολιτική αστάθεια που έχει ανακύψει με αφορμή το ζήτημα της συνακρόασης των τηλεφωνικών συνομιλιών Ανδρουλάκη που θυμίζει παρακράτος Κολομβίας και το τεταμένο πολιτικό σκηνικό που έχει δημιουργηθεί λόγω της αίσθησης που έχει δημιουργηθεί ότι βαδίζουμε προς κυβερνήσεις συνεργασίας, έχουν οδηγήσει την Διαπλοκή, τις μεγάλες επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας και τους κάθε λογής «νταβατζήδες» στο συμπέρασμα – διαπίστωση ότι «ο κύκλος Μητσοτάκη έχει κλείσει» και πως αργά ή γρήγορα θα πρέπει να αναζητηθεί αξιόπιστη διάδοχη κατάσταση στη Νέα Δημοκρατία!

Οι «βαρόνοι» της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής έχουν αρχίσει να σηκώνουν τηλέφωνα, ενώ παράλληλα την ίδια ώρα, οι πάσης φύσης νταραβεριτζήδες, κουμανταδόροι και παλαιάς κοπής κομματάρχες έχουν πιάσει δουλειά κυρίως στο παρασκήνιο, χρησιμοποιώντας κάθε αθέμιτο τρόπο.

Υπό το πρίσμα αυτό είναι προφανές πως ονόματα της ΝΔ και της κυβέρνησης όπως του Ν. Δένδια, του του Κώστα Καραμανλή (του Αχιλλέα), της Νίκης Κεραμέως, της Ολγας Κεφαλογιάννη, του Απόστολου Τζιτζικώστα, στηρίζονται και προωθούνται από επιχειρηματικά κέντρα, παραδοσιακές οικογένειες, παλαιά δεξιά τζάκια αλλά και φρέσκο νέο χρήμα ανερχόμενων επιχειρηματιών! Σας ενημερώνουμε ότι ο Αντώνης Σαμαράς μόλις τεθεί θέμα ηγεσίας στην Νέα Δημοκρατία θα δηλώσει παρόν. Η σφαγή που έρχεται δεν θα έχει προηγούμενο και θα χυθεί πολύ αίμα.

 

edolio5.blogspot.com

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software