x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Έλον Μασκ: Το μικροτσίπ στον ανθρώπινο εγκέφαλο είναι γεγονός – Τότε θα το παρουσιάσει

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Έτοιμη να φέρει την επανάσταση στον ανθρώπινο εγκέφαλο είναι η Neuralink, ιδιοκτησίας του Έλον Μασκ. Σε μια αποκάλυψη που σημαίνει πολλά προχώρησε ο ιδιοκτήτης της Tesla αλλά και της Neuralink, Έλον Μασκ καθώς το μικροτσίπ στον ανθρώπινο εγκέφαλο είναι γεγονός.

Μάλιστα, ο πιο πλούσιος άνδρας του πλανήτη, με ανάρτηση του στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ανακοίνωσε πως η εταιρία είναι έτοιμη να παρουσιάσει την πρόοδο του Neuralink. Πρόκειται για μια ιδέα που αναπτύσσει μια διεπαφή υπολογιστή-ανθρώπου μέσω ηλεκτρονικού εμφυτεύματος στον εγκέφαλο, εν ολίγοις πρόκειται για ένα chip εγκεφάλου. Η ημερομηνία μάλιστα που θα γίνει η παρουσίαση της προόδου του Neuralink θα γίνει στις 31 Οκτωβρίου του 2022, μια ημέρα που συμπίπτει με το το Halloween στις ΗΠΑ.

Όσον αφορά όμως το πότε αναμένεται να γίνουν οι πρώτες δοκιμές του chip σε ανθρώπινο εγκέφαλο, κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει μέσα στο 2023 ενώ έχει ήδη δοκιμαστεί σε γουρούνι αλλά και σε πίθηκο. Αυτό που όμως φέρνει τη Νeuralink να βρίσκεται ένα βήμα πίσω σε σχέση με την Synchron που αποτελεί το αντίπαλο δέος, είναι το γεγονός πως ακόμη δεν έχει λάβει την έγκριση της FDA (Οργανισμός Φαρμάκων των ΗΠΑ) ενώ η μεγάλη διαφορά τους αφορά το γεγονός ότι για να λάβει κάποιος το chip της εταιρείας του Έλον Μασκ θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

https://www.youtube.com/watch?v=L3XxbxfgzoQ&feature=emb_title

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software