x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Γάκης: «Ο Antony Fauci παραιτήθηκε για τις κατευθυνόμενες χρηματοδοτήσεις ερευνών που εξυμνούσαν το εμβόλιο»

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

«Έρχεται θύελλα και για τους δικούς μας στην Ελλάδα»

Με νέα ανάρτησή του στο Facebook ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, αναφέρεται στην παραίτηση του Antony Fauci η οποία έγινε λίγο πριν τις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου, πριν πάρουν την πλειοψηφία στο Κογκρέσο οι Ρεπουμπλικανοί και τον ανακρίνουν για τα πεπραγμένα του κατά την διάρκεια της πανδημίας!
Σημειώνεται ότι στην προηγούμενη ανάρτησή του ο Δ.Γάκης είχε προαναγγείλει ότι «έρχεται θύελα» σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την πανδημία του κορωνοϊού το CDC και την κριτική που δέχεται μετά την ομολογία αποτυχίας.

Γιατί όπως αναφέρει ο Fauci θα πρέπει να απαντήσει «για την υπόγεια χρηματοδότηση του ιολογικού κέντρου της Wuhan, για τα αποκαλυφθέντα e-mails, για την ενορχήστρωση της συγκάλυψης από κορυφαίους ιολόγους του πλανήτη, για τις κατευθυνόμενες χρηματοδοτήσεις ερευνών που εξυμνούσαν το εμβόλιο, για τα παράλογα μέτρα υποχρεωτικότητος και καταστολής» και για πολλά άλλα θέματα.

«ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ, ΑΠΑΞ, ΗΛΘΕ Η ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ANTONY FAUCI…
#Στην προηγούμενη ανάρτηση μου προανήγγειλα ότι έρχεται θύελλα…
#Το Politico που απηχεί τις απόψεις του Διεθνούς «Ιερατείου» , σήμερα, διαμαρτύρονταν για το τσουνάμι μηνύσεων στις ΗΠΑ κατά όσων «έπαιξαν» με τις ζωές των ανθρώπων στην κ-οβιδιακή επιδημία. Κατακρίνει τις Δικαστικές αποφάσεις κατά της υποχρεωτικότητος, κατά της επιβολής μασκοφορίας, κατά των διακρίσεων μπολιασμένων, κατά της απόκρυψης εγγράφων , κατά, κατά, κατά….

#Πανικόβλητος ο Antony Fauci, τον οποίο περιμένουν πως και πως οι Ρεπουμπλικάνοι, για να τον ανακρίνουν, μόλις πάρουν την πλειοψηφία στο Κογκρέσο, ανακοίνωσε την παραίτηση του από το NIAID…

#Πρέπει να απαντήσει, βλέπετε για την υπόγεια χρηματοδότηση του ιολογικού κέντρου της Wuhan, για τα αποκαλυφθέντα e-mails, για την ενορχήστρωση της συγκάλυψης από κορυφαίους ιολόγους του πλανήτη, για τις κατευθυνόμενες χρηματοδοτήσεις ερευνών που εξυμνούσαν το εμβόλιο, για τα παράλογα μέτρα υποχρεωτικότητος και καταστολής για, για, για…

#Δεν χρειάζεται να πω και άλλα, διότι τα γνωρίζετε! Τα μάθατε στο πετσί σας.

 

#Και φυσικά θα δώσει, «στεγνά» τους εγχώριους συνεργάτες του… Ακούει ο Σωτηράκης, ο νεροκουβαλητής, το καλό παιδί;
#Θα πεί για τους πρόθυμους που έσπευσαν να δημοσιεύσουν την εργασία , πρώτοι -πρώτοι, αποδέκτες Θείας επιφοιτήσεως, ότι ο ιός προέρχεται από την ζαβογαρίδα κλπ κλπ!

#Και για όσα «σοφά» εισηγήθηκαν, έτσι, για το καλό μας… Και μας «έσωσααααααν».
#Όσοι θέλετε ρίξτε μια ματιά στο σημερινό NEWSWEEK
#Καθίστε αναπαυτικά και περιμένετε…»

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software