x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι;

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑΟΣ) ιδρύθηκε το 2000 και στελεχώθηκε από επιφανείς πατριώτες και οι οποίοι σε πολύ χαλεπούς καιρούς για όσα πρέσβευε το κόμμα, αφού ήταν τελείως αντισυστημικό και η ελληνική κοινωνία βρισκόταν μέσα στη ραστώνη των παχυλών μισθών, δώρων εορτών, αγροτικών επιδοτήσεων κλπ. απολαύσεων, μόχθησαν προκειμένου αργά αλλά σταθερά να δικαιωθούν από τον ελληνικό λαό και να έχουν από δυο εκλογικές νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ωστόσο με τους Μάκη Βορίδη, Άδωνι Γεωργιάδη και Θάνο Πλεύρη, το κόμμα από πατριωτικό, λαϊκό, αντισυστημικό μεταλλασσόταν συνεχώς προς ένα κόμμα που απεμπολούσε τις ρίζες του και προσέγγιζε το Σύστημα!

Η απόφαση μάλιστα του Προέδρου του Γιώργου Καρατζαφέρη να ψηφίσει η Κ.Ο του ΛΑΟΣ το πρώτο θανατηφόρο για Πατρίδα και λαό, Μνημόνιο, αλλά και η συμμετοχή του κόμματος στην κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου έστειλε τον ΛΑΟΣ στα εκλογικά τάρταρα στις εκλογές του 2012!

Στα χρόνια που ακολούθησαν ο ΛΑΟΣ εξαφανίστηκε και επί της ουσίας αδρανοποιήθηκε. Όμως η αγάπη του Γιώργου Καρατζαφέρη για την οικογένεια Μητσοτάκη ποτέ δεν κρύφτηκε. Τελευταία δε, υπερθεματίζει υπέρ του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, για το πόσο καλός είναι ο Πρωθυπουργός, χτυπώντας ταυτόχρονα μέσα από την καθημερινή εκπομπή του στον τηλεοπτικό δίαυλο ΑΡΤ TV, με σκοπό την πολιτική απαξίωση, όσους ασκούν σκληρή κριτική στην κυβέρνηση της ΝΔ και προς όλα τα μικρά δεξιά – κεντροδεξιά κόμματα που θα αφαιρέσουν ψήφους από τη ΝΔ στις προσεχείς εκλογές.

 

Από την άλλη μεριά ενεργεί ασθμαίνοντας για την πολιτική συνεργασία με πολιτικά πρόσωπα, προκειμένου να το παίξει πολιτικό μαξιλαράκι του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Προς τούτο έκανε συναντήσεις, επί παραδείγματι με τον Νίκο Νικολόπουλο, τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και άλλους προς αυτόν τον σκοπό και οι οποίες συζητήσεις δεν του έκατσαν!

Όμως προ ημερών είχα γράψει για πολιτική συνεργασία του Γιώργου Καρατζαφέρη με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο και μετά από ένα 15μερο με επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Γιώργος Καρατζαφέρης!

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση (5/10/2022):

 

«Προς ενημέρωση Στελεχών Μελών και φίλων του ΛΑ.Ο.Σ σας ενημερώνουμε ότι οι θέσεις, οι αρχές, οι αξίες αλλά και το επικαιροποιημένο πρόγραμμα του κόμματός  μας, εκφράζεται πλέον από το Τhink Τank (πολιτική κίνηση) Δύναμη για την Ελλάδα, με επικεφαλής τον πρώην Υπουργό κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο.

Η επικοινωνία και η επαφή μας με τους Έλληνες πολίτες είναι σε καθημερινή βάση μέσα από τις καθημερινές εκπομπές του κ. Παναγιωτόπουλου στον τηλεοπτικό δίαυλο της Αττικής Kontra Channel και ώρα 20:00 – 21:00. Επίσης από χθες, Τρίτη 4/10/22 οι εκπομπές μεταδίδονται και από τους εξής  τηλεοπτικούς διαύλους… κλπ.

…Στόχος μας είναι η σε σύντομο χρονικό διάστημα πλήρης τηλεοπτική κάλυψη σε όλη την Χώρα, για την αμεσότητα ενημέρωσης αλλά και επαφής με όλους του Έλληνες πολίτες.»!

Ωστόσο οι βερμπαλισμοί Γιώργου Καρατζαφέρη δεν σταματούν ποτέ!

 

Έτσι σας ενημερώνω με την παρακάτω πληροφορία και η οποία ομολογώ πως με ταρακούνησε!

Με ενημέρωσαν, πως την περασμένη εβδομάδα ο Γιώργος Καρατζαφέρης επεδίωξε τηλεφωνική επαφή με τον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και η οποία τελικά επιτεύχθηκε! Διήρκησε μάλιστα περί της μισής ώρας! Το ερώτημα βέβαια δεν ήταν τι ακριβώς γύρευε η αλεπού στο παζάρι, αλλά αν πράγματι έγινε αυτή η τηλεφωνική επικοινωνία, πόσα ενδιαφέροντα άκουσε ο πρώην Πρωθυπουργός, ώστε να ανεχτεί περί της μισής ώρας τον Γιώργο Καρατζαφέρη;

Αλήθεια τι ακριβώς γύρευε η αλεπού στο παζάρι;;

Του Παναγιώτη Αποστόλου

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software