x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ηλίας Κασιδιάρης: Δόγμα Επιθετικής Αποτροπής για την εκμηδένιση της τουρκικής απειλής

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Το εγχώριο πολιτικό και μιντιακό κατεστημένο παρακολούθησε με δέος τους τουρκικούς πανηγυρισμούς για την υποτιθέμενη δοκιμαστική εκτόξευση ενός νέου βαλλιστικού πυραύλου με την επωνυμία «Τυφώνας». Σύμφωνα με την τουρκική προπαγάνδα αυτός ο πύραυλος μπορεί να πλήξει στόχους εντός της ελληνικής επικράτειας, επομένως συνιστά ευθεία απειλή για την εθνική μας κυριαρχία. Το πως πρέπει να απαντήσει η Ελλάς για να εξαλείψει αυτόν τον κίνδυνο προσδιόρισα με την παρακάτω αιχμηρή ανακοίνωσή μου:

Η βάση των τουρκικών βαλλιστικών πυραύλων που απειλούν την Ελλάδα πρέπει να δεχθεί προληπτικό αεροπορικό πλήγμα ακριβείας με Scalp και να καταστραφεί ολοσχερώς. Έτσι λειτουργούν τα σοβαρά και κυρίαρχα κράτη, θυμηθείτε πώς έδρασε το Ισραήλ στον "Πόλεμο των 6 ημερών" όταν κατέστρεψε στο έδαφος την Συριακή και Αιγυπτιακή αεροπορία.

Το προηγούμενο διάστημα το τουρκικό ερευνητικό Oruç Reis έκοβε και πάλι βόλτες ανενόχλητο στα ανοιχτά της Ρόδου. Τα θαλάσσια σύνορα της Χώρας μας έχουν γίνει σουρωτήρι και η κυβέρνηση Μητσοτάκη παραμένει αδρανής, απαθής και ανύπαρκτη. Κάθε ανεξάρτητο Κράτος, που σέβεται την Εθνική του Κυριαρχία, θα βύθιζε αμέσως κάθε ξένο πλοίο που θα εισέβαλε σε περιοχή της απολύτου δικαιοδοσίας του. Θα κατέρριπτε πάραυτα κάθε κατασκοπευτικό drone, που διενεργεί υπερπτήσεις πάνω από το έδαφός του.

Δυστυχώς, παρά τα ψέματα που λένε τα στημένα ρεπορτάζ στα κανάλια της «Λίστας Πέτσα», η Εθνική Ασφάλεια της Χώρας μας έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από την απραξία της κυβέρνησης. Η επίμονη άρνηση ολόκληρου του πολιτικού συστήματος να ανακηρύξει την Ελληνική ΑΟΖ και να επεκτείνει τα χωρικά μας ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια, αποτελεί ανέλπιστο δώρο για τους «Γκρίζους Λύκους» και τον Ερντογάν.

Αυτή τη στιγμή ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών έχει καταχωρήσει επισήμως τις συντεταγμένες του παράνομου τουρκο-λιβυκού μνημονίου και η Ελληνική κυβέρνηση δεν τολμά να κατοχυρώσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα νοτίως της Κρήτης. Αυτή η ασυλλόγιστη πράξη, την οποία δεν έχει καταγγείλει κανένα από τα ελεγχόμενα κόμματα της βουλής, συνιστά de facto Εθνική προδοσία.

Μία προδοσία που υλοποιείται ταυτόχρονα και στον τομέα της Εθνικής μας Άμυνας, εις ότι αφορά τα σχέδια για την ασφάλεια των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου. Με προσωπική εντολή του Μητσοτάκη αποσύρθηκαν όλα τα ρωσικά BMP-1 από την ενεργό υπηρεσία για να μεταφερθούν στην Ουκρανία. Τα πυροβόλα των 73 χιλιοστών, που φέρουν αυτά τα οχήματα, ήταν η μεγαλύτερη ισχύς πυρός, που θα αντιμετώπιζε ο εχθρός επί της ακτής. Στη θέση τους υποτίθεται πως θα έρχονταν τα γερμανικά Marder, τα οποία όμως τελικά θα πάνε στον Έβρο. Οι Γερμανοί μας επιβάλλουν de facto αποστρατικοποίηση των νησιών μας και η εγχώρια κυβέρνηση τους προσκυνάει.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ απαιτεί την άμεση μεταφορά βαρέος πυροβολικού και πολλαπλών εκτοξευτών πυραύλων σε όλα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, για τη διασφάλιση της Εθνικής μας Κυριαρχίας και για την πάταξη της τουρκικής επιθετικότητας. Απαιτούμε επίσης την άμεση ανακήρυξη της Ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και την επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια. Έτσι το Αιγαίο θα καταστεί κλειστή Ελληνική θάλασσα. Έτσι θα ξεκινήσει εγκαίρως η εκμετάλλευση των πλούσιων ενεργειακών μας κοιτασμάτων.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software