x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

«Μητσοτάκης και Τσίπρας συνωμοτούν κατά Κασιδιάρη»

| Πατριωτικός Χώρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Διαβάζουμε στην ενημερωμένη στήλη «Βηματοδότης» στο ΒΗΜΑ της Κυριακής, ότι σύμφωνα με πρωτοκλασάτο βουλευτή της ΝΔ: «Αμέσως μετά τις εκλογές η κυβέρνηση που θα προκύψει προγραμματίζει να αυξήσει το πλαφόν για την εισδοχή στη βουλή από 3% σε 5%. Και γιατί να το κάνει αυτό; Ρώτησε κάποιος. Επειδή με αυτόν τον τρόπο μένει για πάντα εκτός βουλής ο Κασιδιάρης. Ο Τσίπρας συμφωνεί; Ήταν η δεύτερη ερώτηση. Και ο ενημερωμένος βουλευτής είπε πως μάλλον δεν έχει αντίρρηση».

Τα συμπεράσματα που προκύπτουν από την παραπάνω διαρροή είναι πολύ σημαντικά και είναι τα εξής:

Πρώτον: Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ προκαλεί πανικό σε ολόκληρο το διεφθαρμένο Σύστημα από ΝΔ μέχρι ΣΥΡΙΖΑ και αναγκάζει τους δύο εθνικούς ολετήρες, Μητσοτάκη και Τσίπρα, να καταφεύγουν σε παρά φύσιν συμμαχίες για να μας σταματήσουν.

Δεύτερον: Τα υπόγεια σχέδιά τους στοχεύουν στις εκλογές της επόμενης τετραετίας, αφού στις προσεχείς εκλογές είναι αδύνατον να σταματήσουν την ανοδική πορεία του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ.

Τρίτον: Οι παράνομες φυλακίσεις, οι αντισυνταγματικοί νόμοι και οι μυστικές συνεννοήσεις των διεφθαρμένων κομμάτων δεν πρόκειται επ’ ουδενί να περιορίσουν την κυριαρχία των Εθνικών Ιδεών στην Πατρίδα μας.

Ηλίας Κασιδιάρης

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software