x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Υποκριτές! Η κυβέρνηση σκέφτεται να επαναφέρει τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται για πρόωρες εκλογές τον Σεπτέμβριο και ένα (από τα πολλά μέτωπα) που θέλει να κλείσει είναι των ανεμβολίαστων υγειονομικών που έχουν μείνει εκτός εργασίας με μηδενική βοήθεια απο κυβερνητική απόφαση για έναν ολόκληρο χρόνο.

Γιατί εκλογές με ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ άνεργους ανθρώπους κατόπιν κυβερνητικής εντολής δεν μπορούν να γίνουν, ιδιαίτερα μετά το περιστατικό ακύρωσης μεταμόσχευσης ήπατος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμος… αναισθησιολόγος!

Συνεπώς δεν ήταν τυχαία η δήλωση της αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα, που δείχνει αλλαγή πλεύσης της κυβέρνησης στο ερώτημα αν θα υπάρξει επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών στις θέσεις τους.

«Είναι κάτι που συζητάμε με τον Υπουργό, μέσα στο υπουργείο και στην Κυβέρνηση, εάν έχουμε κάποια άλλη απόφαση, τα επιδημιολογικά δεδομένα αλλάζουν και συζητάμε πάντα με βάση αυτά. Δεν έχω κάτι να σας πω σήμερα. Θα σας απαντήσω μόλις μπορώ, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ, σας απαντώ ότι το συζητάμε», είπε συγκεκριμένα στον ΑΝΤ1 η κ.Γκάγκα.

Αυτό που έγινε με τους αναισθησιολόγους και τη μεταμόσχευση που δεν έγινε στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης (αλλά έγινε στην Αθήνα), χτύπησε «καμπανάκι» στην κυβέρνηση ότι δεν έχει την πολυτέλεια να αποφασίζει ποιοι θα δουλεύουν και ποιοι όχι αναλόγως αν ακολουθούν τις κυβερνητικές διαταγές.

Ειδικά για ένα ζήτημα που αφορούσε την προσωπική υγεία των εξαναγκαζόμενων υγειονομικών.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software