x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αποκαλυπτικό έγγραφο δείχνει πόσοι πλήρως εμβολιασμένοι έχουν πεθάνει με COVID στην Ελλάδα!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Στους 1.261 ανέρχονται οι πλήρως εμβολιασμένοι (και με τις τρεις δόσεις), οι οποίοι έχουν χάσει τη ζωή τους από CoViD στην Ελλάδα μέσα από αποκαλυπτικά έγγραφα για τα οποία δεν έχουμε ακούσει κουβέντα από τους λαλίστατους Θ.Πλεύρη και Κ.Μητσοτάκη που το μόνο που ξέρουν είναι πως θα βάλουν τους πολίτες να κάνουν ακόμα μία δόση (4η) και να απολύουν τους υγειονομικούς που δεν θέλησαν όχι να εργαστούν αλλά να εμβολιαστούν.

 

Αυτό προκύπτει από έγγραφο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Έχει ημερομηνία 7 Απριλίου, όταν ο συνολικός αριθμός των θανάτων ασθενών με CoViD στη χώρα μας ανερχόταν σε 27.029.

Από τους 27.029 θανάτους, οι 21.107 αφορούν ανεμβολίαστους, οι 904 μερικώς εμβολιασμένους, οι 1.380 άτομα που είχαν εμβολιαστεί πάνω από ένα επτάμηνο, 2.449 πλήρως εμβολιασμένοι και 1.261 με τρίτη δόση.

Στο έγγραφο, που παρουσιάζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, αναφέρεται πως από το σύνολο των ασθενών που είχαν νοσηλευτεί σε ΜΕΘ, ήταν ανεμβολίαστοι ανά ηλικία: το 93% των ασθενών άνω των 60 ετών, το 89% των ασθενών 60 – 69 ετών, το 84% των ασθενών 70 – 74 ετών και το 82% στις ηλικίες 75 – 79.

 

Ο κ. Πολάκης συνοδεύει το στοιχείο με το εξής σχόλιο:

“Σύμφωνα με έγγραφο του ΕΟΔΥ, (φωτό 1)μέχρι τις 22 Μαρτίου 2022 έχουν πεθάνει ΧΙΛΙΟΙ ΔΙΑΚΟΣΙΟΙ ΕΞΗΝΤΑ ΕΝΑΣ (1.261) συνάνθρωποί μας, οι οποίοι είχαν εμβολιασθεί ΚΑΙ με τις ΤΡΕΙΣ ΔΟΣΕΙΣ.

Το εγκληματικό αφήγημα της κυβέρνησης ότι το εμβόλιο είναι το “μοναδικό όπλο” ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ πλέον και επίσημα!

 

Οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης έχουν ελαχιστοποιήσει τους θανάτους από covid διότι: ΕΝΙΣΧΥΣΑΝ το δημόσιο σύστημα υγείας, ΕΦΤΙΑΞΑΝ και ΣΤΕΛΕΧΩΣΑΝ ΜΕΘ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΘΗΚΑΝ και χορηγούν κατά κόρον τα μονοκλωνικά αντισώματα (το sotrovimab και πλέον και το bebtelovimab) και τα αντιικά χάπια (paxlovid) που προστατεύουν σε ποσοστό άνω του 89% από βαριά νόσηση και θάνατο από την παραλλαγή Ομικρον.

Εδώ ο Μητσοτάκης και ο Πλεύρης επιλέγουν να κρύβουν το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι στις πρώτες χώρες παγκοσμίως σε ποσοστό θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού, αντί να κάνουν τα αυτονόητα!

Κυνική αδιαφορία, εγκληματική ιδεοληψία, μικρονοΐκό πείσμα, ιδιοτελές συμφέρον;
Ότι και να ‘ναι, πρέπει ΑΜΕΣΑ να ΦΥΓΟΥΝ και να ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ”!

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software