x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αθήνα: Πακιστανοί οργανώνονται σε συμμορίες

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Προβάλλουν μάλιστα τις «περιπέτειές» τους σε διάφορα μέσα κοινωνικής «δικτύωσης» Με μαχαίρια και άλλα όπλα οι Πακιστανοί στην Αθήνα οργανώνονται σε συμμορίες προβάλλοντας μάλιστα τις «περιπέτειές» τους σε διάφορα μέσα κοινωνικής «δικτύωσης».

Όλοι τους ευρισκόμενοι στη χώρα παράνομα ουσιαστικά περιπαίζουν τις «Αρχές» με τα βίντεο που ανεβάζουν και οι οποίες ασχολούνται με άλλα θέματα. Ενδεχόμενο απέλασης δεν υφίσταται και για κανένα λόγο. Κυβερνητική πολιτική είναι η ενσωμάτωσή τους -πάση θυσία- στην ελληνική κοινωνία ακόμη και αν αυτό έχει επιπτώσεις στην ασφάλεια των πολιτών. Κάποιοι εκ των Πακιστανών έχουν ήδη προσαχθεί αλλά φυσικά έχουν αφεθεί ελεύθεροι.

Ο υπουργός «Μετανάστευσης», Ν. Μηταράκης είχε δηλώσεις πρόσφατα ότι η χώρα θα χρειαστεί τα επόμενα χρόνια τουλάχιστον 100.000 αλλοδαπούς ως εργάτες γης. Μάλιστα ο υπουργός «Μετανάστευσης» και «ασυλίας» δήλωσε από τη Βενετία ότι προσφέρει θέσεις εργασίας στους αλλοδαπούς με αντάλλαγμα κάποιες επιστροφές τους στις χώρες προέλευσης. «Δεν μπορούμε να αφήσουμε τους λαθρέμπορους να διαλέξουν ποιος θα εισέλθει στην Ευρώπη, γι’ αυτό η Ελλάδα επενδύει σε σχήματα διμερούς συνεργασίας,με τις χώρες προέλευσης να προσφέρουν περισσότερες ευκαιρίες για άδειες εργασίας σε αντάλλαγμα καλύτερης συνεργασίας στις επιστροφές.

Υπογράψαμε την πρώτη τέτοια συμφωνία με το Μπαγκλαντές και είμαστε έτοιμοι να αναπτύξουμε παρόμοια συνεργασία με άλλες χώρες προέλευσης». Την ίδια ώρα λεφτά υπάρχουν για τους αλλοδαπούς αφού η κυβέρνηση θα δαπανήσει 1 εκατ. για 40 αλλοδαπούς σε καταυλισμό αλλοδαπών στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software