x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Πούτιν: Κυρίαρχη οικονομική δύναμη η Ρωσία αυτή τη 10ετία – Η Δύση φταίει για την παγκόσμια πείνα και φτώχεια

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Τα γεγονότα της Ουκρανίας αλλά και οι αυτοκτονικές κυρώσεις της Δύσης βοήθησαν τη Μόσχα να σταθεί ακόμα καλύτερα στα πόδια της. Σίγουρος πως η Ρωσία θα καταστεί μια κυρίαρχη οικονομική δύναμη τη δεκαετία του 2020 φάνηκε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν. Σε νέα δημόσια παρέμβασή του, τόνισε πως οι δυτικές κυρώσεις είναι αυτές που έχουν προκαλέσει τις κρίσεις του πληθωρισμού, της φτώχειας και της έλλειψης τροφίμων.

«Η ετήσια συνάντηση του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης πραγματοποιείται σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για ολόκληρη την διεθνή κοινότητα. Τα χρόνια λάθη της Δύσης στην οικονομική πολιτική τους και οι παράνομες κυρώσεις τους έχουν οδηγήσει σε ένα παγκόσμιο κύμα πληθωρισμού, στην καταστροφή των logistics και της παραγωγικής αλυσίδας, σε μια μεγάλη αύξηση της φτώχειας και σε έλλειψη τροφίμων. Και αυτό συμβαίνει, εν μέσω προκλήσεων αλλά και προοπτικών. Για αυτό άλλωστε και το σλόγκαν του Φόρουμ «Νέος κόσμος, νέες ευκαιρίες» φαίνεται να είναι τόσο σχετικό» είπε ο Ρώσος πρόεδρος, επισημαίνοντας πως συμπληρώνονται 25 χρόνια από την έναρξη του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ στην Αγία Πετρούπολη.

Σε άλλο σημείο ο «Τσαρ Βλαντ» κτίμησε πως η δεκαετία του 2020 θα είναι μια περίοδος κατά την οποία η Ρωσία θα ενισχυθεί οικονομικά και θα γίνει κυρίαρχη δύναμη. «Είμαι πεπεισμένος ότι για τη Ρωσία η δεκαετία του 2020 θα γίνει περίοδος ενίσχυσης της οικονομικής της κυριαρχίας, η οποία προβλέπει την ταχεία ανάπτυξη της υποδομής και της τεχνολογικής της βάσης, ποιοτική αύξηση του επιπέδου εκπαίδευσης των ειδικών, αλλά και διαμόρφωσης ενός ανεξάρτητου και επαρκούς οικονομικού συστήματος.

Η ρωσική οικονομία θα βασίζεται όλο και περισσότερο στην ιδιωτική πρωτοβουλία αν και θα διατηρήσει την κατεύθυνση της προς μια ανοικτή και ευρεία διεθνή συνεργασία».

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software