x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Πολάκης «δείχνει» Ευθυμίου για μπίζνες με το Δημόσιο

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ
Σύμφωνα με τον κ. Πολάκη, το συνολικό ποσό που εισέπραξε από τις συμβάσεις η βουλευτής της Ν.Δ. ξεπερνά τα 100.000 ευρώ. Τι απαντά η Άννα Ευθυμίου.

Ακόμα ένα στέλεχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση σύναψης συμβάσεων με το Δημόσιο, για ίδιον όφελος. Όπως καταγγέλλει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παύλος Πολάκης, πρόκειται για τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ευθυμίου, η οποία «παραβίαζε (αν και δικηγόρος) κι ΑΥΤΗ το Σύνταγμα, παρέχοντας νομικές υπηρεσίες σε σταθερή βάση προς τον ΕΦΚΑ».

Σύμφωνα με τη σχετική ανάρτηση που έκανε ο κ. Πολάκης στο facebook, το συνολικό ποσό που εισέπραξε από τις συμβάσεις η κ. Ευθυμίου ξεπέρασε τα 100.000 ευρώ (συγκεκριμένα, άγγιξε τα 106.672 ευρώ). 

Με την ανάρτησή του αυτή ο κ. Πολάκης δίνει συνέχεια στο πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» (στήλη: «Μικροπολιτικός») που ανέφερε ότι μία βουλευτής της Ν.Δ., στη Βόρεια Ελλάδα, έχει συνάψει συμβάσεις με το Δημόσιο.

Εάν επιβεβαιωθούν οι καταγγελίες Πολάκη, τότε πρόκειται για το τρίτο ανάλογο κρούσμα στη «γαλάζια» παράταξη, μετά τις περιπτώσεις Πάτση και Χειμάρα, που παραβίασαν το ασυμβίβαστο μεταξύ των βουλευτών και του Δημοσίου, και τη σχετική απαγόρευση επιχειρηματικής συνεργασίας με κρατικούς φορείς.

Σε κάθε περίπτωση, οι προκλητικές ενέργειες των στελεχών της Ν.Δ. και τα συνεχή σκάνδαλα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, αποτυπώνουν ένα φαινόμενο που επαναλαμβάνεται και κάθε άλλο παρά τυχαίο μπορεί να θεωρηθεί: δείγμα του τρόπου που αντιλαμβάνεται η κυβερνητική παράταξη και τα στελέχη της, την άσκηση της εξουσίας.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software