x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Βελόπουλος: Για αυτό το λόγο δικαιώθηκαν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Στην απόφαση του ΣτΕ για τη δικαίωση των ανεμβολίαστων υγειονομικών που βρίσκονται για περισσότερο από ένα χρόνο σε αναστολή σύμβασης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων μιλώντας στον Focus FM ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Ο Κυριάκος Βελοπουλος μίλησε για μεγάλη απάτη της ΝΔ και έκανε αναφορά στους λόγους που οδήγησαν σ αυτή την απόφαση επισημαίνοντας χαρακτηριστικά την προσφυγή που είχαν κάνει υγειονομικοί σε διεθνή δικαστήρια αλλα και το δεδομένο ότι πλησιάζουν οι εκλογές.

«Η δικαιοσύνη έπρεπε να πάρει μια απόφαση για να δείξει ότι στέκεται στο ύψος των περιστάσεων» είπε χαρακτηριστικά «Με το νόμο που πέρασε η ΝΔ όλα θα γίνουν ιδιωτικά. Ιδιωτικοποιείται η υγεία. Θα παιθαίνει ο κόσμος άν δεν έχει λεφτά από απλές ασθένειες» τόνισε επίσης.

Μίλησε επίσης για το θέμα των πλειστηριασμών. «Το μεγαλύτερο πρόβλημα απο εδώ και πέρα θα είναι οι πλειστηριασμοί» είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σχόλιο αναφέρθηκε στις καλές σχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με το Αζερμπαιτζάν λέγοντας: «Έχουμε Πρωθυπουργό που είναι κολλητός του Αζερμπαϊτζάν και βγαίνει ο δικτάτορας Αλίγιεφ και λέει ότι ο στρατός της Τουρκίας είναι και στρατός του Αζερμπαιτζάν». 



e-genius.gr ...intelligent web software