x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Μεντβέντεφ: Η Δύση είναι κοντά σε παγκόσμιο πόλεμο

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Μεντβέντεφ επαναφέρει το θέμα του 3ου ΠΠ.
«Διεξάγοντας έναν υβριδικό πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, η Δύση πλησιάζει πιο κοντά στον παγκόσμιο πόλεμο», έγραψε στο Twitter ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και στενός σύμμαχος του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Η Δύση πλησιάζει σε άλλο ένα παγκόσμιο πόλεμο, δήλωσε την Τετάρτη ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, στον απόηχο της είδησης ότι πύραυλος έπληξε πολωνικό έδαφος σκοτώνοντας δύο ανθρώπους.

 

Αρχικά το πολωνικό Υπουργείο Εξωτερικών αρχικά έκανε λόγο για πύραυλο «ρωσικής κατασκευής». Ωστόσο, απορρίπτεται η υπόθεση ότι ο πύραυλος εκτοξεύθηκε από τη Ρωσία. Όπως το έθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, «είναι απίθανο δεδομένης της τροχιάς του να εκτοξεύτηκε από τη Ρωσία». Μάλιστα, σύμφωνα με το το πρακτορείο ειδήσεων Associated Press, που επικαλείται αξιωματούχους της κυβέρνησης των ΗΠA, τα αρχικά ευρήματα υποδηλώνουν ότι ο πύραυλος που έπληξε την Πολωνία εκτοξεύτηκε από τις ουκρανικές δυνάμεις.

 

«Το περιστατικό με το υποτιθέμενο ”πυραυλικό χτύπημα” σε πολωνική φάρμα αποδεικνύει μόνο ένα πράγμα: διεξάγοντας έναν υβριδικό πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, η Δύση πλησιάζει πιο κοντά στον παγκόσμιο πόλεμο», έγραψε στο Twitter ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και στενός σύμμαχος του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Σε μια ξεχωριστή δήλωση από τη Μόσχα σήμερα το πρωί, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών επανέλαβε στο Telegram ότι η ανακοίνωση της ΕΕ για πρωτοβουλίες περαιτέρω εκπαίδευσης των ουκρανικών δυνάμεων υπό την ευρωπαϊκή σημαία «στοχεύει στην κλιμάκωση» και σηματοδοτεί «ένα ακόμη βήμα για ενίσχυση της συμμετοχής της ΕΕ στη σύγκρουση στην Ουκρανία».

 

naftemporiki.gr



e-genius.gr ...intelligent web software