x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Κάτι τρομερό συμβαίνει με τους θανάτους νεογνών και τις αποβολές…

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η φετινή χρονιά ήταν πολύ περίεργη και μυστήρια απο επιστημονικής πάντα άποψης, καθώς η επιστήμη που εν πολλοίς έχει αντικατασταθεί απο τη θρησκεία, έχει και αυτή τα δικά της μυστήρια… Φέτος βλέπουμε το υψηλότερο ποσοστό υπερβολικής θνησιμότητας σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη χρονιά και αυτό δεν οφείλεται σε καμία πανδημία.

Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στα ποσοστά υπερβολικής θνησιμότητας αλλα και στις αποβολές και θανάτους νεογνών που έχουν αυξηθεί κατακόρυφα σε τρομακτικούς αριθμούς. Επίσης δε συμβαίνει μόνο σε μία χώρα, συμβαίνει σε όλο τον κόσμο ταυτόχρονα και κυρίως στα δυτικά έθνη.

Άρα η λογική λέει πως πρέπει να υπάρχει κάποιο είδος κοινού παράγοντα, που συμβαίνει κάτι τέτοιο, δεν γίνεται η “επιστήμη να μη μπορεί να εξηγήσει πως τα ποσοστά γεννήσεων έχουν πέσει στον γκρεμό…

Τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, η Σκωτία σημείωσε αύξηση 123% στους θανάτους νεογνών και τότε θεώρησε σωστό να κάνει κάποια έρευνα για να διαπιστώσει που οφείλεται αυτή η τεράστια αύξηση. Η Δημόσια Υγεία της Σκωτίας αφού έκανε την έρευνα, μαντέψτε τι διαπίστωσε…. ΤΙΠΟΤΑ!

 

Και πως να διαπιστώσουν κάτι αφού αποφάσισαν να μην κάνουν καμία έρευνα για την κατάσταση εμβολιασμού των μητέρων, λόγω της γνωστής και πλέον εγκληματικής δικαιολογίας ότι αυτό: «θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να βλάψει την εμπιστοσύνη του εμβολίου σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή».

Δήλωσαν ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως σχέση με τα εμβόλια – ΧΩΡΙΣ καν να ελέγξουν εάν κάποιο από τα νεκρά μωρά μητέρες είχε εμβολιαστεί ή όχι. Δεν χρειάζεται έλεγχος σύμφωνα με τους ειδικούς αφού έχουν προαποφασίσει πως το εμβόλιο είναι απόλυτα ασφαλές και αποτελεσματικό.

Αυτό δεν είναι επιστήμη είναι σκοταδισμός!
Μόνο στις ΗΠΑ υπήρξε μια τεράστια αύξηση στις αναφορές αποβολών VAERS κατά… 4070% παραπάνω απο το φυσιολογικό – ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ “ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ” ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!

 

Το ίδιο ακριβώς υπήρξε και στα προβλήματα της περιόδου στις γυναίκες, μια αστρονομική αύξηση 31 020% στις αναφορές αιμορραγίας της περιόδου. Δηλαδή μιλάμε για αύξηση 310 φορές πάνω!

Οι απατεώνες της κλιματικής αλλαγής συχνά μιλούν για «υπερπληθυσμό» και ότι πρέπει να έχουμε λιγότερα παιδιά για να σώσουμε τον πλανήτη, αλλά το γεγονός είναι ότι αντιμετωπίζουμε μια υποπληθυσμιακή κρίση στην Ευρώπη. Πολλές χώρες στη Δύση έχουν τόσο χαμηλά ποσοστά γονιμότητας που γρήγορα θα υπάρξει πληθυσμιακή κατάρρευση!

Κάτι που σημαίνει πως: Χρειαζόμαστε περισσότερα μωρά να γεννηθούν, όχι λιγότερα!

Παρόλο που στην Ευρώπη είχαμε πάντα χαμηλά ποσοστά γεννήσεων, ήταν σχετικά σταθερά. Αλλά τώρα αυτός ο αριθμός έχει καταρρεύσει φέτος και κανείς δεν φαίνεται να μπορεί να καταλάβει γιατί!

 

“Πρόκειται για μια δραστική και αξιοσημείωτη μείωση πέρα ​​από το συνηθισμένο. Δεν έχουμε δει ποτέ κάτι τέτοιο πριν, κάτι τρομερό συμβαίνει εκει έξω“, δήλωσε μέσω μιας μελέτης, ο Gunnar Andersson, καθηγητής δημογραφικών στο Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης στο Dagens Nyheter.

Φυσικά έχουν κάθε είδους ηλίθιες εικασίες για το ποια μπορεί να είναι η εξήγηση…

Η πόλη της Στοκχόλμης εικάζει ότι θα μπορούσε να οφείλεται στην αύξηση των τιμών των κατοικιώνπου προκαλεί άγχος, στην ανησυχία για το μέλλον ή στην οικονομική κρίση του 2008! ΟΠΑ, τι? Η οικονομική κρίση του 2008 προκαλεί ξαφνική κατάρρευση του ποσοστού γεννήσεων από το 2021 έως το 2022; Εντάξει… σύμφωνα με αυτούς, είναι απολύτως λογικό…όχι!

Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στη Σουηδία. Συμβαίνει σε όλες τις χώρες στην Ευρώπη και όχι μόνο… η Ταϊβάν για παράδειγμα έχει δει μια εντυπωσιακή μείωση 27,66% του ποσοστού γεννήσεων για τον μήνα Ιούνιο του τρέχοντος έτους.

 

Τι θα μπορούσε λοιπόν να προκαλεί τη μείωση του ποσοστού γεννήσεων με τέτοιο τρόπο σε όλο τον κόσμο ταυτόχρονα;

Σύμφωνα με την επίσημη επιστήμη κυριολεκτικά τα πάντα… εκτός, απο το απόλυτα ασφαλές και αποτελεσματικό πειραματικό σκεύασμα τους!

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software