x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Πούτιν: «Oι προσπάθειες να ξαναγραφεί η ιστορία στοχεύουν στην αποδυνάμωση της Ρωσίας»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε την Τρίτη ότι πιστεύει ότι οι προσπάθειες να ξαναγραφεί η ιστορία στοχεύουν στην αποδυνάμωση της Ρωσίας.

«Οι προσπάθειες ορισμένων χωρών να ξαναγράψουν και να ανατρέψουν την παγκόσμια ιστορία γίνονται πιο επιθετικές και, σε γενικές γραμμές, έχουν έναν προφανή στόχο σε σχέση με την κοινωνία μας, που είναι τουλάχιστον να μας διχάσουν, να αφαιρέσουν τα σημεία αναφοράς μας και τελικά να αποδυναμώσει τη Ρωσία και να επηρεάσει την κυριαρχία της, ουσιαστικά, να χαλαρώσει την κυριαρχία», είπε ο πρόεδρος σε μια συνεδρίαση επιτροπής για τη διοργάνωση εορτασμών της Ημέρας της Νίκης.

«Διαστρέβλωση της ιστορίας, επιβολή μύθων, διάβρωση αξιών: Από πολλές απόψεις, αυτοί - αυτοί οι μύθοι - είναι τα σημεία εκκίνησης για την εξισορρόπηση χωρών και λαών», είπε ο Πούτιν. «Αυτό το σενάριο, όπως μπορούμε να δούμε, έχει ήδη δοκιμαστεί σε ορισμένες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας, και σε ορισμένα άλλα κράτη».

«Υπήρξαν προσπάθειες να κάνουμε το ίδιο με τη χώρα μας, με τη Ρωσία, αλλά προβάλαμε αντίσταση εγκαίρως και αρκετά σταθερά για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας», είπε ο πρόεδρος.



e-genius.gr ...intelligent web software