x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Λαβρόφ: «Η Ουκρανία αρνείται να διαπραγματευτεί και όχι η Ρωσία»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η Ρωσία δεν αρνείται να διαπραγματευτεί με την Ουκρανία, είναι το καθεστώς του Κιέβου που το κάνει, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σε δημοσιογράφους την Τρίτη μετά τη συμμετοχή του στη σύνοδο κορυφής της G20.

"Έχουμε επιβεβαιώσει επανειλημμένα μέσω του προέδρου μας ότι δεν αρνούμαστε να διαπραγματευτούμε. Εάν κάποιος αρνείται να διαπραγματευτεί, είναι η Ουκρανία. Όσο περισσότερο συνεχίζει να αρνείται [το καθεστώς του Κιέβου], τόσο πιο δύσκολο θα είναι να επιτευχθεί συμφωνία". ξεκαθάρισε.

Όσον αφορά τα μηνύματα για διαπραγματεύσεις προς τον Ουκρανό Πρόεδρο Βλαντιμίρ Ζελένσκι από τη Δύση, η Μόσχα έχει καταγράψει διάφορες αναφορές που επικαλούνται ανώνυμες πηγές, συμπεριλαμβανομένων φημών ότι «η κυβέρνηση των ΗΠΑ λέει στον Ζελένσκι να είναι πιο συνεργάσιμος». «Τότε, διευκρινίζεται αμέσως ότι αυτό δεν είναι ουσιαστικά για να συμπεριφερθεί εποικοδομητικά, αλλά για να ξεπεράσει τις αντιρρήσεις από εκείνη τη μερίδα του δυτικού κόσμου που αρχίζει να αμφιβάλλει για την ανάγκη πρόσθετων προμηθειών όπλων», τόνισε ο υπουργός.



e-genius.gr ...intelligent web software