x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Λίστα Μητσοτάκη: Άρθρο κόλαφος από Euractiv – «Η κυβέρνηση κρέμεται από μία κλωστή»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Νέος γύρος διεθνούς κατακραυγής στην κυβέρνηση Μητσοτάκη από Μέσα του εξωτερικού, αυτή τη φορά με αφορμή τις συνταρακτικές αποκαλύψεις για τη λίστα των δεκάδων ατόμων που παρακολουθούσε το σύστημα Μαξίμου. Το δημοσίευμα πυροδότησε νέο κύκλο διεθνών αντιδράσεων και εκτενών αφιερωμάτων, βασισμένο στην έρευνα της εφημερίδας για τα πρόσωπα και τον τρόπο που δρούσε το «κύκλωμα» των παρακολουθήσεων.

Πλην των αποκαλύψεων, περίοπτη θέση στις αναλύσεις των διεθνών ΜΜΕ αποτελεί η επόμενη ημέρα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση, η οποία «κρέμεται από μία κλωστή», όπως αναφέρει ο τίτλος του δημοσιεύματος του Euractiv.

«Το ελληνικό Watergate έχει προκαλέσει σεισμό στην πολιτική σκηνή της χώρας τους τελευταίους μήνες, καθώς όπως αποκαλύπτεται, βουλευτές της αντιπολίτευσης και δημοσιογράφοι παρακολουθούνται από το ίδιο το κράτος», τονίζεται.

«Η νέα λίστα που δημοσιεύθηκε πυροδοτεί ακόμη περισσότερες αντιδράσεις, καθώς περιλαμβάνει υπουργούς, αλλά και τις συζύγους τους, δημοσιογράφους και επιχειρηματίες», αναφέροντας μεταξύ άλλων τα ονόματα του Αντώνη Σαμαρά και του Νίκου Δένδια.

Το ρεπορτάζ του Euractiv, καταγράφει τη «σιγή ασυρμάτου» που τηρεί προς ώρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τις αποκαλύψεις, αλλά και τη χυδαία επίθεση που εξαπέλυσε ο Γιάννης Οικονόμου κατά πάντων το απόγευμα του Σαββάτου.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software