x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Μάχες σώμα με σώμα σε Μπάκχμουτ και Σολεντάρ

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Μάχες σώμα με σώμα διεξάγονται από το πρωί στο Μπάκχμουτ καθώς οι Ρώσοι εφορμούν στα νότια, ανατολικά και βόρεια προάστια της πόλης των εκατό χιλιάδων κατοίκων.

 
 

Οι ρωσικές δυνάμεις ανέλαβαν και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων στο σύνολο του μετώπου του Ντόνμπας με έμφαση στο Μπάκχμουτ και το Σολεντάρ, όπου οι Ουκρανοί έχουν συγκεντρώσει μία πολύ μεγάλη δύναμη τριάντα χιλιάδων ανδρών για να κρατήσουν την στρατηγικής σημασίας αμυντική γραμμή.

Οι Ρώσοι έχουν «κολλήσει» στο μέτωπο αυτό εδώ και τέσσερις μήνες αν και έχουν καταφέρει να αποκτήσουν σημαντικά προγεφυρώματα εντός του αστικού ιστού της πόλης.

 
 

Στη Μόσχα έχουν την πεποίθηση ότι με υπομονή και σωστή διαχείριση των νέων ρωσικών ενισχύσεων που έχουν καταφτάσει στα μέτωπα της Ουκρανίας θα μπορέσουν να διασπάσουν τις ουκρανικές αμυντικές γραμμές καθώς ήδη το Κίεβο αλλά και η Δύση έχουν διαθέσει κατά των Ρώσων ότι καλύτερο διέθεταν χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα, μιλώντας με όρους ανθρώπινου δυναμικού και οπλικών συστημάτων.

Στις ΗΠΑ ήθελαν το Κίεβο να πετύχει μία μεγάλη νίκη πριν τις ενδιάμεσες εκλογές στις 8 Νοεμβρίου αλλά αυτό δεν επιτεύχθηκε και είναι πολύ πιθανό μετά την παρέλευση των εκλογών να υπάρχει μία εντελώς διαφορετική κατάσταση στην αμερικανική πολιτική που να μην είναι συμφέρουσα για το Ουκρανούς.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software