x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

«Σε λίγο θα βλέπουμε ΤΟΥΡΚΙΚΑ DRONES πάνω από την Ακρόπολη» – «ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΣ ΠΟΛΕΜΟ;;;»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Χαμός μετά το επικίνδυνο ελληνοτουρκικό επεισόδιο στην Σάμο…

“Κινούμαστε στα όρια”. Με αυτή τη φράση κυβερνητικός αξιωματούχος σχολιάζει το περιστατικό ανοιχτά της Σάμου, με την τουρκική ακταιωρό να μπαίνει στα ελληνικά χωρικά ύδατα και να παίρνει τη σορό άνδρα που έπλεε στα νερά μετά από το προχθεσινό ναυάγιο στα 3,8 ναυτικά μίλια νότια της Σαμιοπούλας.

Η τουρκική ακταιωρός ειδοποιήθηκε από φορτηγό πλοίο υπό ξένη σημαία που βρισκόταν στην περιοχή και έφτασε πρώτη στο σημείο, παραβιάζοντας τα ελληνικά χωρικά ύδατα και κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς. Μάλιστα, προσπάθησε να προκαλέσει και ζημιές στο ελληνικό σκάφος, ενώ όπως λένε οι Έλληνες λιμενικοί, το Τουρκικό Λιμενικό έβγαλε και τα.. όπλα, προχωρώντας σε μία επίδειξη ισχύος, αλλά και για εκφοβισμό.

“Τα νεύρα είναι τεντωμένα. Εδώ και μήνες οι προκλήσεις δεν σταματούν. Ένα επεισόδιο, ακόμη και μικρής κλίμακας, δεν είναι απίθανο να συμβεί”, λέει ο ίδιος αξιωματούχος.

 

Πριν από λίγο, ο Βασίλης Πολίτης, αντιναύαρχος, σημείωσε πως «σε λίγο θα βλέπουμε τουρκικά drones στην Ακρόπολη και θα τα βγάζουμε απλά φωτογραφία», ζητώντας ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΧΘΕΣ!!!

Τότε ο δημοσιογράφος τον ρώτησε: «ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΣ ΠΟΛΕΜΟ»;;;

«Τότε να μην υπάρχουν Ένοπλες Δυνάμεις, ούτε φύλαξη συνόρων», του απάντησε.

https://rumble.com/v1r1bqy--drones-.html

 
TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software