x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

«Ο εχθρός τους είναι η Ελλάδα! Έτοιμοι για το χειρότερο σενάριο»

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Είμαστε σε τροχιά σύγκρουσης! Στην προσπάθεια τους να γίνουν μεγάλη γεωπολιτική δύναμη μέχρι το 2071 ο μοναδικός τους εχθρός είναι η Ελλάδα. Γι’αυτό οφείλουμε να προετοιμαστούμε για το χειρότερο σενάριο.

Κληθείς να σχολιάσει δήλωσή του, ότι Τούρκοι πιλότοι έκλαιγαν στον ασύρματο, όταν εγκλωβίζονταν από ελληνικά μαχητικά, υποστήριξε, ότι το ΓΕΕΘΑ έπρεπε να εκμεταλλευτεί αυτά τα ηχητικά ντοκουμέντα. Γιατί είμαστε σε καθεστώς υβριδικού πολέμου και καθημερινών ψυχολογικών επιχειρήσεων από την Τουρκία.

Οι Τούρκοι δεν έχουν το κίνητρο μαζί τους. Προβάλλουν μία ισχύ πολύ μεγαλύτερη απ’όση έχουν, αντίθετα εμείς προβάλλουμε κλάσμα της ισχύος μας. Έχει αποδειχθεί αυτό σε πάρα πολλές διεθνείς ασκήσεις, την ώρα που οι γκαφατζήδες Τούρκοι προσπαθούν να καλύψουν το λάθος. Υπήρχαν περιπτώσεις που προκάλεσαν γέλια σε συμμάχους.

Οι Έλληνες μπορεί να είναι ήσυχοι, αλλά έχουν δυνατότητα προβολής ισχύος βαθιά στη μικρασιατική ενδοχώρα. Το μόνο πρόβλημα είναι εάν το πολιτικό σύστημα θα κάνει ασφαλή χρήση των ελληνικών δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας. Σε περίπτωση που οι Τούρκοι κάνουν το απονενοημένο και προχωρήσουμε σε μία μεγάλης έκτασης πολεμική εμπλοκή, είναι πάρα πολύ σημαντικό, να μην σηκώσουν οι πολιτικοί το τηλέφωνο υπό το βάρος φοβικών συνδρόμων, προτού οι ελληνικές δυνάμεις επιτύχουν το πλεονέκτημα που μπορούν. Δεν πρέπει να είμαστε μέρος του μενού, αλλά το συνδαιτυμόνων.

Οι ένοπλες δυνάμεις πρέπει να είναι σε άμεση σύζευξη και συνέργεια με τους Έλληνες. Γι’αυτό πρέπει να αναπροσαρμοστεί η έννοια της εφεδρείας. Πρέπει να καταστήσουμε τον θεσμό του πολίτη-οπλίτη.

Είμαστε έτοιμοι να επιβάλλουμε το διεθνές δίκαιο; Το μεγάλο εξοπλιστικό πρόγραμμα δεν πρέπει να γίνεται για να αντισταθμίσει την προκλητικότητα της Τουρκίας. Πρέπει να επεκτείνουμε στα 12 ν.μ., την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης και την ανακήρυξη ΑΟΖ με την Κύπρο.

Ο επισμηναγός ε.α.Στέφανος Καραβίδας, στο ΜΑXIMUM FM 93,6 της Αλεξανδρούπολης, στις 31 Οκτωβρίου 2022.

Πηγή: https://infognomonpolitics.gr/  

elora.gr - Ταυτότητα

Ιδιοκτήτρια εταιρεία: M.V. PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ
Διακριτικός τίτλος: M.V. PRESS
Έδρα: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 299, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΚ 17236, ΑΦΜ 801098428 – ΔΟΥ: ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΤΗΛ: 210 3625095, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Νόμιμος Εκπρόσωπος/ Διαχειριστής: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ 
Δικαιούχος του ονόματος τομέα (elora.gr): MV PRESS
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ:
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ:
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΕΕ) 2018/334 ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (L63) {ΒΛ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡ. 10 ΠΑΡ. 2 ΠΕΡ. Ε' Ν. 5005/2022 ΤΕΥΧΟΣ Α' 236/21.12.2022}

Μ.Η.Τ. 242040e-genius.gr ...intelligent web software