x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΗΠΑ: Στρατιωτικοί πληροφοριοδότες αποκαλύπτουν ότι ο καρκίνος, οι αποβολές και οι καρδιακές προσβολές αυξήθηκαν κατά 300%

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Τρεις στρατιωτικοί γιατροί στις ΗΠΑ μίλησαν και αποκάλυψαν τις καταστροφικές συνέπειες των αναγκαστικών και υποχρεωτικών εμβολιασμών κατά του COVID-19 στα αμερικανικά στρατεύματα.

Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, τα δεδομένα κωδικών ιατρικών χρεώσεων που καταγράφηκαν από την Defense Medical Epidemiology Database (DMED, η βάση δεδομένων των στρατιωτικών που παρουσιάζουν κάποιο ιατρικό πρόβλημα), η οποία διευθύνεται από το Αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας (DoD), δείχνουν ότι τα ποσοστά αποβολών, μυοκαρδίτιδας, καρκίνου, παράλυσης Bell, γυναικείας στειρότητας και πολλών άλλων σοβαρών προβλημάτων υγείας, έχουν αυξηθεί δραματικά από τότε που κατέστησαν υποχρεωτικά τα εμβόλια.

Το Naturalnews.com αναφέρει: Τα ποσοστά καρκίνου είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά, καθώς ο κανονικός μέσος όρος νέων περιπτώσεων ανά έτος είναι περίπου 38.700, με βάση τη χρονική περίοδο 2016-2020. Ωστόσο, το 2021, μετά την έναρξη της Operation Warp Speed (της επιχείρησης για την γρήγορη διανομή των εμβολίων στις πολιτείες), ο αριθμός των νέων περιπτώσεων καρκίνο αυξήθηκε σε 114.645.

Ο Κλάδος Επιτήρησης Υγείας των Ενόπλων Δυνάμεων (AFHSB) διαχειρίζεται το DMED, το οποίο το περιγράφει ως «ένα εργαλείο που βασίζεται για την εξ αποστάσεως αναζήτηση στοιχείων ενεργών περιπτώσεων και δεδομένων ιατρικών συμβάντων που δεν έχουν ταυτοποιηθεί και που περιέχονται στο Σύστημα Ιατρικής Εποπτείας Άμυνας (DMSS).»

 

«Η βάση δεδομένων περιέχει κάθε κωδικό ιατρικής χρέωσης Διεθνούς Ταξινόμησης Νοσημάτων (ICD) για όλες τις ιατρικές διαγνώσεις που υποβάλλονται από τον στρατό με σκοπό την τιμολόγηση ιατρικής ασφάλισης για κάθε στρατιώτη που έχει αποκτήσει κάποιο πρόβλημα υγείας», εξηγούν οι εκθέσεις.

Τα νευρολογικά προβλήματα αυξήθηκαν κατά 1.000% στον στρατό μετά την Operation Warp Speed

Οι τρεις εν λόγω στρατιωτικοί πληροφοριοδότες είναι ο Samuel Sigoloff, ο Peter Chambers και η Theresa Long. Ο δικηγόρος Thomas Renz εξέδωσε ένορκες δηλώσεις από αυτούς τους τρεις στα δικαστήρια ως μέρος μιας μεγάλης αγωγής που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Κατά τους πρώτους 10 μήνες του 2021, λέει ο Renz, οι αποβολές μόνο αυξήθηκαν κατά 300% στον στρατό. Ο λόγος που αγωνίζεται και ο ίδιος με πάθος πάνω στη συγκεκριμένη υπόθεση, είναι ότι θέλει να σταματήσει τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στα στρατεύματα, καθώς όπως είπε «αποδεκατίζεται ο στρατός μας και ως αυτού και η ίδια η ασφάλεια της χώρας μας».

 

Ο γερουσιαστής Ρον Τζόνσον (Ουισκόνσιν) συμμετέχει επίσης στην αγωγή αυτή, έχοντας πρόσφατα φιλοξενήσει το «COVID-19: A Second Opinion», ένα πάνελ συζήτησης σε ζωντανή μετάδοση με πολυάριθμους παγκοσμίου φήμης γιατρούς και ιατρικούς εμπειρογνώμονες που πρόσφεραν μια πολύ διαφορετική αντίληψη για το θέμα της πανδημία (οι ίδιοι την αποκαλούν πανδημία της απάτης) και το πώς το χειρίστηκε η αμερικανική κυβέρνηση.

Την 1η Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, ο Τζόνσον έγραψε μια επιστολή στον Υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν. Σε αυτό περιλαμβάνονταν τα ευρήματα μελετών που αφορούσαν τις παρενέργειες, τους τραυματισμούς και τους θανάτους από τα εμβόλια για τον κορωνοϊό, συμπεριλαμβανομένων δεδομένων που δείχνουν 10πλάσια αύξηση στα νευρολογικά προβλήματα μετά την έναρξη του εμβολιαστικού προγράμματος.

Ο Τζόνσον αποκάλυψε επίσης τις ακόλουθες αυξήσεις σε άλλες καταστάσεις υγείας μετά την επιβολή της υποχρεωτικότητας των εμβολίων στο στρατό:

-Υπέρταση: Αύξηση 2.181%
-Διαταραχές του νευρικού συστήματος: 1.048% αύξηση
-Κακοήθη νεοπλάσματα του οισοφάγου: 894% αύξηση
-Σκλήρυνση κατά πλάκας: 680% αύξηση
-Κακοήθη νεοπλάσματα των πεπτικών οργάνων: 624% αύξηση
-Σύνδρομο Guillain-Barre: 551% αύξηση
-Καρκίνος του μαστού: 487% αύξηση
-Απομυελίνωση: 487% αύξηση
-Κακοήθη νεοπλάσματα του θυρεοειδούς και άλλων ενδοκρινών αδένων: 474% αύξηση
-Γυναικεία υπογονιμότητα: 472% αύξηση
-Πνευμονική εμβολή: 468% αύξηση
-Ημικρανίες: 452% αύξηση
-Δυσλειτουργία ωοθηκών: 437% αύξηση
-Καρκίνος όρχεων: Αύξηση 369%
-Ταχυκαρδία: 302% αύξηση

 

Μεταξύ των ετών 2016 και 2020, αναφέρονταν 1.499 περιπτώσεις αποβολής κάθε χρόνο. Από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο του 2021 –ούτε καν ένα ολόκληρο έτος– υπήρξαν 4.182(!) αποβολές που καταγράφηκαν στο σύστημα και κανείς δεν ξέρει τι θα δείξει το 2022.

Κατά τη διάρκεια του πάνελ που διοργάνωσε ο Τζόνσον, σημείωσε περαιτέρω πως φαίνεται ότι τα ποσοστά μυοκαρδίτιδας υποβαθμίζονται και αλλοιώνονται από την κυβέρνηση. Τον Αύγουστο του 2021, φάνηκε στους κωδικούς καταγραφής ότι οι διαγνώσεις μυοκαρδίτιδας αυξήθηκαν κατά 2.800%. Αυτόν τον μήνα, ωστόσο, καταγράφονται πλέον ως μόλις 200% υψηλότερες.

«Φαίνεται να υπάρχει διόρθωση των δεδομένων, κάποιοι έβαλαν το χεράκι τους, ευτυχώς όμως κρατήσαμε τα πρωτότυπα στοιχεία», δήλωσε ο Τζόνσον. «Το επιτελείο μου έχει ήδη στείλει σήμερα το πρωί (1/11), μια επιστολή διατήρησης αρχείων στο Υπουργείο Άμυνας για να προσπαθήσουμε να προστατέψουμε αυτά τα δεδομένα».

«Οι στρατιώτες μας έγιναν πειραματόζωα, τραυματίζονται και μερικές φορές, ενδεχομένως, σκοτώνονται από τα σκευάσματα αυτά», πρόσθεσε σε μια δήλωση.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software