x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

«ΒΟΜΒΑ» για πετρέλαιο και φυσικό αέριο! ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΦΟΡΟΣ της Κομισιόν, θα τον εφαρμόσει και η Ελλάδα

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Διαλύονται τα πάντα και έρχεται η Μεγάλη Επανεκκίνηση!!!

Στην επιβολή έκτακτης εισφοράς τουλάχιστον 33% επί των υπερκερδών βιομηχανιών πετρελαίου, φυσικού αερίου, άνθρακα και διυλιστηρίων προβλέπει το προσχέδιο της Κομισιόν για την δήθεν αντιμετώπιση της τεχνητής ενεργειακής κρίσης, που σκοπό όμως φαίνεται να έχει το να πλήξει τις εταιρείες πετρελαίου και να οδηγηθεί η Ελλάδα και οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης στην απάτη της πράσινης ενέργειας!!!

Το σχετικό έγγραφο, αποκάλυψε ο Γιώργος Αυτιάς στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και καταγράφει, ότι “οι χώρες πρέπει να επιβάλουν αυτόν τον έκτακτο φόρο έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2022. Η βάση θα είναι τα κέρδη προ φόρων του οικονομικού έτους 2022, που είναι πάνω από 20% υψηλότερα από τον μέσο όρο των τριών ετών, με αφετηρία το 2019”.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ

 

Η Ulrike Herrmann είναι επιχειρηματική συντάκτρια στην γερμανική αριστερή εφημερίδα «Tageszeitung (taz)». Είναι εκπαιδευμένη τραπεζική υπάλληλος και σπούδασε ιστορία και φιλοσοφία στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου.

Θεωρείται αριστερή και αδρανές μέλος των Πρασίνων! Δείχνει τι θα συμβεί με την εναλλακτική πράσινη ενέργεια που μας προτείνουν να έχουμε αντί των ορυκτών καυσίμων, αφού μας φτωχύνουν με την τεχνητή κρίση στην ενέργεια! ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ!!!

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software