x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ανοικτή επιστολή για απαγόρευση εμβολιασμού παιδιών και νέων

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ανοικτή επιστολή προς:

Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών

Ιατρικούς Συλλόγους της Ελλάδος

Υπουργείο Υγείας

 

Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία

Εκκλησία της Ελλάδος

Κόμματα του Κοινοβουλίου (όλα)

Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων

 

Όλους τους πολίτες της Ελλάδος

Σκοπός αυτής της επιστολής είναι να ακουστεί καθαρά ότι παρά την παγκόσμια πολιτική απόκρυψης σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών και θανάτων λόγω εμβολιασμών έναντι του ιού SARS-COV-2, με ευθύνη πολιτικών, υγειονομικών, δημοσιογράφων, δικαστικών και άλλων πολλών, υπάρχουν πλέον παραπάνω από επαρκή στοιχεία για την τεκμηρίωση έλλειψης αποτελεσματικότητας και ασφάλειάς τους.

Επιβάλλεται λοιπόν να τεθούν όλοι προ των ευθυνών τους και:

Να σταματήσει άμεσα κάθε υποχρεωτική συμμετοχή  στο εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού έναντι του ιού SARS-COV-2 που προκάλεσε την πανδημία COVID -19, ανεξάρτητα από το επάγγελμα και τον χώρο εργασίας.

 

Να αποθαρρύνεται ο εμβολιασμός ατόμων κάτω των 60 ετών και να απαγορευτεί στους κάτω των 40 ετών, δεδομένου ότι σε αυτές τις ηλικίες έχουν παρατηρηθεί σοβαρότατες παρενέργειες και θάνατοι, ενώ το αναμενόμενο όφελος είναι ανύπαρκτο!

Να είναι υποχρεωτική η προ εμβολιασμού λεπτομερής και ειλικρινής ενημέρωση όσων εκφράζουν επιθυμία να εμβολιαστούν.

Να είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση από ιατρούς κίτρινης κάρτας για κάθε ανεπιθύμητη εκδήλωση που δηλώνει πολίτης, αντίθετα από ό,τι συνέβαινε ως τώρα, που ο γιατρός συχνά έκρινε «άσχετο με τον εμβολιασμό» κάθε σύμπτωμα που του αναφερόταν και δεν ενημέρωνε τον ΕΟΦ.

Να σταθούν οι ιατροί στο ύψος του λειτουργήματος που επέλεξαν και να μην υποκύπτουν σε πιέσεις και παράλογες εντολές, όποιο κι αν είναι προσωρινά το κόστος, γιατί στο τέλος η αλήθεια πάντα λάμπει και οι αρχές της Ιπποκρατικής Ιατρικής είναι αιώνιες και απαρασάλευτες…

 

Να παύσουν τα κόμματα να συναγωνίζονται το ένα το άλλο σε δήθεν προοδευτικότητα και δήθεν γνώση του αληθινού συμφέροντος των πολιτών, ενώ ψηφίζουν ενάντια στην κοινή λογική νόμους που καταργούν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα και ελευθερίες.

Να παύσουν όσα μέσα μαζικής ενημέρωσης επέλεξαν να υπηρετούν ένα αφήγημα είτε επί πληρωμή είτε από άγνοια και αφέλεια, να αποκοιμίζουν με αυτό τους πολίτες, επικαλούμενοι τη γνώμη «ειδικών»…

Να επιστρέψει η Εκκλησία στον ρόλο που της ανήκει. Τα της υγείας ανήκουν στους επιστήμονες (τους αληθινούς όμως) και το αυτεξούσιο που χάρισε ο Θεός στον άνθρωπο, πρέπει να το υπερασπίζεται σθεναρά εν ονόματι των πιστών, καθώς και το δικαίωμα σε πάντοτε ανοικτούς ναούς, ό,τι κι αν συμβαίνει.

Να ασχοληθεί η δικαιοσύνη με τους άδικα απολυθέντες ανεμβολίαστους υγειονομικούς, αν οι κυβερνώντες εξακολουθήσουν πεισματικά να τους καταδικάζουν σε ανεργία και πείνα, τη στιγμή που όλοι πλέον γνωρίζουν ότι οι εμβολιασμένοι και να κολλήσουν και να μεταδώσουν τον ιό μπορούν. Αυτό βέβαια το γνωρίζουν καλύτερα από κάθε άλλον, όσοι νοσηλεύτηκαν για άσχετες με COVID -19 αιτίες και κόλλησαν τον ιό σε νοσοκομεία που λειτουργούσαν με αμιγώς εμβολιασμένο προσωπικό!

 

Να ασχοληθεί ακόμη η ιατρική κοινότητα και η δικαιοσύνη με το υπαρκτό και δυστυχώς ακόμη συγκαλυπτόμενο από κάποιους «ειδικούς» πρόβλημα της διεθνώς παρατηρούμενης υπερβάλλουσας θνητότητας σε χώρες με υψηλό ποσοστό εμβολιασμού του πληθυσμού τους.

Με τιμή,

Ιατρός Ελένη Χασαποπούλου-Ματάμη,

Αιματολόγος, πρώην συντονίστρια διευθύντρια του Κέντρου Αίματος Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ

 
TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software