x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σε 10 χρόνια θα περπατάμε πλέον σε ξένη Τουριστική χώρα . Το 17% της Ελληνικής γης έχει ήδη πωληθεί σε ξένους

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Δεν είναι μόνο τα τουλάχιστον 4.000.000 των αλλοδαπών που κάθε στιγμή βρίσκονται ανάμεσά μας , οι ακατάπαυστες ροές μεταναστών και προσφύγων ,η πρωτοφανής υπογεννητικότητα , η εκρηκτική πολυπολιτισμικότητα , η φυγή της νεολαίας στο εξωτερικό και εν γένει η αντικατάσταση του πληθυσμού που μαίνεται με όλα αυτά αλλά , κάτι πολύ πιο ύπουλο που μετατρέπει την Ελλάδα από χώρο που κατάντησε , σε ΞΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Η υποθήκευση όλης της περιουσίας του Δημοσίου για 99 χρόνια ως ενέχυρο στους δανειστές( εφαρμοστικός νόμος 4389/2016 του τρίτου μνημονίου) ήταν μόνο η αρχή. Οι αγορές ακίνητων στην Ελλάδα από ξένους άγγιξε τα 860,5 εκ. το 2021 ευρώ έναντι των 660,6 εκ. το 2020 σύμφωνα με αναγωγή των στοιχείων που έδωσε η Τράπεζα της Ελλάδος για τα 2α 3ήμηνα των ετών αυτών .

Αυτό αντιστοιχεί σε 18.600 ακίνητα κατά μ.ο για τα δύο αυτά έτη και 180.000 ακίνητα μόνο από το 2000 , σε χέρια ξένων όταν ,στην ευρύτερη περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τοµέα Αθηνών υπάρχουν σήμερα 640.000 κατοικίες περίπου .

Το φαινόμενο αυτό είναι πιο έντονο πλέον στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στην Κρήτη όπου πέραν των κατοικιών , χιλιάδες στρέμματα Ελληνική γης αγοράζονται κυρίως από Γερμανούς , Σκανδιναβούς , Ισραηλινούς και Άραβες τα τελευταία χρόνια .

Βλέπετε ότι , δεν χρειάζεται να γίνει πόλεμος με την Τουρκία γιατί αυτό που πραγματικά συμβαίνει σήμερα είναι ότι , ¨τσακώνονται πολλά τσακάλια ποιο θα πάρει μεγαλύτερη μερίδα από το σώμα μιας χώρας που ξεψυχάει¨

 

Αυτή είναι η αλήθεια που πονάει την ψυχή μας κάθε φορά που ξεσκίζουν ένα κομμάτι σάρκα της .

Αυτός όμως ο πόνος , γίνεται η δύναμή μας.
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ( HELLAS)

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software