x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ανδρέας Χατζηανδρέου: Υμνεί τη γυναίκα με το νέο του τραγούδι!

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ένας ύμνος για τις Γυναίκες που αληθινά αγαπούνε, συμπεριφέρονται με αξιοπρέπεια, μάχονται με υπερηφάνια και γενναιότητα δημιουργήθηκε από άξιους συντελεστές!

Ο γνωστός συνθέτης μεγάλων επιτυχιών, Γιώργος Μουκίδης υπογράφει το στίχο και τη μουσική στο single "Γυναίκες Κυρίες" και ερμηνεύει στην πρώτη του δισκογραφική δουλειά ο πολυτάλαντος Ανδρέας Χατζηανδρέου! Το υπέροχο τραγούδι προβλήθηκε μέσα από ένα παραμυθένιο video clip που ανέβηκε σήμερα από την Heaven, συμβολικά την ημέρα της Γιορτής της Γυναίκας και προμηνύεται να αποτελέσει μεγάλη επιτυχία όπως φαίνεται και από εκατοντάδες κοινοποιήσεις στο διαδίκτυο μέσα σε μια ώρα από την ανάρτησή του.

Ο Ανδρέας Χατζηανδρέου γεννήθηκε στη Νίκαια και από πολύ μικρή ηλικία ξεχώρισε για το ταλέντο του στο τραγούδι. Λόγω σπουδών ασχολήθηκε ενεργά με το τραγούδι τα τελευταία 15 χρόνια. Μετρά στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου. Συγκεκριμένα, έχει συνεργαστεί με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, τον Θέμη Αδαμαντίδη, τη Λένα Αλκαίου, τη Σοφία Βόσσου, τον Χάρη Κωστόπουλο και πολλούς άλλους.

https://www.youtube.com/watch?v=gGmWe2EOEIE

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software