x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ

| Επικαιρότητα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Απεβίωσε το πρωί της Πέμπτης ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς σε ηλικία 83 ετών.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έφυγε από τη ζωή στο ιδιωτικό νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τους τελευταίους μήνες. Τη θλιβερή είδηση πως ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς έχασε τη μάχη για τη ζωή έκανε γνωστή η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από τη συχνότητα του Alpha. «Θέλω να μεταδώσω μία είδηση που μου μετέφερε η ανιψιά του Δημήτρη Κοντομηνά. Δυστυχώς, έχασε τη μάχη για τη ζωή. Έχει φύγει από τη ζωή, μου έστειλε μήνυμα η ανιψιά του, με την οποία συνδεόμαστε φιλικά», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και στην κόρη του Μαρία και στην κυρία Κίτι και στην Ελίνα και στον αδελφό της. Για εμάς υπήρξε ένας άνθρωπος πολύ δυναμικός, ένας άνθρωπος με τον οποίο συμπορευτήκαμε, είχε μεγάλο όραμα για τον Alpha και ο Alpha υπάρχει σήμερα με τον τρόπο που υπάρχει γιατί εκείνος έβαλε το λιθαράκι του», σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο γνωστός επιχειρηματίας δραστηριοποιούνταν στο χώρο των ασφαλειών, της τηλεόρασης, των αιθουσών κινηματογράφου και του λιανικού εμπορίου. Αφήνει πίσω του μία κόρη και δύο εγγόνια.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software