x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Κωνσταντινούπολη: Στο σημείο της έκρηξης ο Οικουμενικός Πατριάρχης – Άφησε λουλούδια στη μνήμη των θυμάτων

| Ελληνορθοδοξία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος μετέβη πριν από λίγη ώρα στο σημείο της τρομοκρατικήςέκρηξης, όπου εναπόθεσε ένα μπουκέτο με λευκά λουλούδια στη μνήμη των θυμάτων.

Ο κ. Βαρθολομαίος προέβη σε δηλώσεις στα ΜΜΕ, καταδικάζοντας το αποτρόπαιο γεγονός και γενικά την τρομοκρατία και τόνισε ότι η Εκκλησία προσεύχεται διαρκώς για την ειρήνη στον κόσμο και για την ενότητα και συνεργασία ανθρώπων και λαών.

Νωρίτερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος εξέφρασε τη βαθύτατη οδύνη του για τα θύματα της τρομακτικής έκρηξης που συνέβη, χθες το απόγευμα, στη Μεγάλη Οδό του Πέραν (İstiklal Cad.), στην περιοχή του Ταξίμ, η οποία, σύμφωνα με ανακοινώσεις των Αρχών, αποτελεί τρομοκρατική ενέργεια. Πρόκειται για πράξη αποτρόπαιη και απολύτως καταδικαστέα, που προκάλεσε πραγματική τραγωδία.

Ο Παναγιώτατος προσεύχεται ο Πανάγαθος Θεός να αναπαύσει τις ψυχές των θυμάτων και να ενισχύει τους οικογενείς τους, στους οποίους, καθώς και σε όλους τους συμπολίτες μας, εκφράζει τα συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση του ιδίου και του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ενώ προς τους τραυματίες εύχεται εγκαρδίως ταχεία αποκατάσταση της υγείας τους.

 
TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software