x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

«Ο πόλεμος αντηχεί παντού στην ψυχή κάθε πιστού και κάθε χριστιανού»

| Ελληνορθοδοξία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ
Ο Προκαθήμενος της κανονικής εκκλησίας της Ουκρανίας Μακαριώτατος Μητροπολίτης Ονούφριος σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα στον ηγούμενο και τους αδελφούς της Λαύρας ,  εξέφρασε λόγια πνευματικής υποστήριξης.
 
Την ίδια ημέρα παραδόθηκε ανθρωπιστική βοήθεια στη Λαύρα Κοιμήσεως Σβιατογκόρσκ από τους ενορίτες και τους κληρικούς της Επισκοπής Κιέβου.

«Είμαστε μαζί σας, αγαπητοί επίσκοποι, πατέρες και αδελφοί», είπε ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Ονούφριος, απευθυνόμενος στον Ηγούμενο Αρσένιο και στους αδελφούς της Μονής. Ο πρωτεύων σημείωσε ότι αν και στο Κίεβο «δεν επιτίθενται με αυτόν τον τρόπο, δεν πυροβολούν έτσι, αλλά παρόλα αυτά, ο πόλεμος αντηχεί παντού στην ψυχή κάθε πιστού και κάθε χριστιανού».

«Ζητάμε και προσευχόμαστε στον Θεό να σας ενδυναμώσει ο Κύριος. Στο κουράγιο σας, την υπομονή στη στάση που έχετε σήμερα για χάρη του ονόματος του Θεού για να δείξετε στους ανθρώπους το μονοπάτι που οδηγεί στον Χριστό και τη Βασιλεία των Ουρανών ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», σημείωσε ο Μακαριώτατος. Εξέφρασε τη χαρά του που στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας «υπάρχουν τέτοιοι επίσκοποι, μητροπολίτες, μοναχοί και πιστοί άνθρωποι – παιδιά της Εκκλησίας μας που ξέρουν να αντέχουν, ξέρουν να συγχωρούν, ξέρουν να προσεύχονται». «Είθε ο Κύριος να σας ευλογεί όλους», υπογράμμισε ο Ονούφριος.


e-genius.gr ...intelligent web software