x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ ΤΩΝ ΟΥΡΑΛΙΩΝ

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Γράφει ο Χρίστος Γούδης

Το διεθνές σκυλολόι τρίβεται στην πυρηνική γκλίτσα του τσοπάνη των Ουραλίων. Ένα σκυλολόι καραγκιοζο-επαϊόντων που συμβουλεύει ηλιθιοδέστατα (κατά το πάλαι ποτέ καφενειακό στρατηγικό σχέδιο του «δεξιότερα Κουροπάτκιν») τον θεατρίνο πρόεδρο της Ουκρανίας που δεν είναι Ουκρανός… αλλά Εβραίος (δείτε το βιογραφικό του από την wikipedia, όπως είχε την καλοσύνη να με ενημερώσει συνάδελφος και πολύ φίλος μου, που επισυνάπτεται στο τέλος του άρθρου). Και το λέω αυτό γιατί δεν διανοούμαι πως εγώ, παρεπιδημών στα έρημα βουνά και τις άγριες θάλασσες της Μάνης, μπόρεσα έγκαιρα να διαβάσω προκαταβολικά τον Πούτιν ότι θα κινηθεί πρωτίστως για το Κίεβο και όχι για ανακατάληψη των ουκρανοκρατούμενων περιοχών του Ντονμπάς (βλέπε άρθρο μου «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ» της 22ας Φεβρουαρίου 2022), και αυτοί, οι ειδικοί αφροαμερικάνοι, άγγλοι, γάλλοι, πορτογάλοι, «τυφλοί τα τ’ ώτα τον τε νουν τα τ’ όμματα», να τον ωθήσουν να στείλει τα ουκρανο-ναζιστικά του στρατά στο Χάρκοβο (!) και να τον αφήσουν σχεδόν ξεβράκωτο στο Κίεβο, για να του χωθούν οι Ρώσοι, και να τον κάνουν να τρέχει σαν λαγός στο Λβωφ, στα πολωνο-ουκρανικά σύνορα.

Οι κόπανοι αυτοί, οι οποίοι, κακή τη τύχη μας, κυβερνούν τον κόσμο, δεν αντιλαμβάνονται ότι ο τύπος, αν τον πιέσουν με τα ληστρικά χρηματο-τοκογλυφικά παιχνίδια τους, όχι μόνο θα μας γονατίσει οικονομικά (διαχειριζόμενος κατά το δοκούν την στρόφιγγα του φυσικού αερίου από την οποία εξαρτάται ολάκερη η έκφυλη ζωή των απανταχού «εβροπέων», καλά τί ανορθογραφία είναι αυτή πάλι!), αλλά – αν νιώσει πραγματικά απειλούμενος – δεν θα διστάσει να πατήσει το κουμπί των πυρηνικών, στη λογική του «αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων και ομοφυλοφίλων», και μετά, ας πάει και το παλιάμπελο, κατά το: «εμού θανόντος γαία πυρί μιχθήτω».

Εν πάση περιπτώσει, επειδή η προπαγάνδα των δυτικών «δημοκρατοριών» πάει σύννεφο, σας γυρίζω πίσω σε άρθρο μου που γράφηκε το 2014 – αλλά όλως περιέργως παραμένει ακόμη επίκαιρο – και το οποίο συμπεριλήφθηκε στο βιβλίο μου «Ελληνικός Εθνικισμός: Μία Πολιτική Πυροβα¬σία» (Εκδόσεις Ελληνική Άνοδος, 2015), τότε που άρχιζε η υπονόμευση του νομότυπου καθεστώτος της Ουκρανίας από τις «πορτοκαλί επαναστάσεις», τις υποκινούμενες από ποιόν άραγε; Θυμηθείτε το τί γινότανε τότε, κάτι που mutatis mutandis επαναλαμβάνεται και σήμερα («Πάμε σαν άλλοτε», Φώτης Πολυμέρης), και απολαύστε το.

ΜΑΖΙ, ΜΑΖΙ, «ΕΒΡΑΙΟΙ» ΚΑΙ «ΝΑΖΙ»!!!

Στη σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία η έννοια του κράτους ως συντεταγμένης εθνικής δύναμης εκφράσθηκε από την γερμανική σκέψη, την γερμανική κουλτούρα, και περιπτωσιακά από την γερμανική μπότα. Ο κρατισμός στις διάφορες εκφάνσεις του δεν ήταν όμως γερμανικό μονοπώλιο. Ο νόμος της χημικής συγγένειας προσδιόρισε και τις αρχικές συμμαχίες που επέτρεψαν στην Γερμανία να αντιμετωπίσει την κήρυξη πολέμου εναντίον της, από την Αγγλία και την Γαλλία, αμέσως μετά τον διαμοιρασμό της Πολωνίας από τους δύο κρατιστές συμμάχους, τον ναζισμό και τον κομμουνισμό.

Το σύμφωνο Μολότωφ-Ρίμπεντροφ, βαφτισμένο έτσι από τα ονόματα των υπουργών των Εξωτερικών της Σταλινικής Σοβιετίας και της Χιτλερικής Γερμανίας της εποχής, που το συνυπέγραψαν τον Αύγουστο του 1939, επέτρεψε στην Γερμανία να κινηθεί στρατιωτικά κατά το δοκούν επί δύο συναπτά έτη, κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Στην σημερινή εποχή η Γερμανία αναδεικνύεται και πάλι ως πρότυπο συντεταγμένου κρατισμού και αλαζονικών αυταρχικών αντιλήψεων. Αρνείται να αποδεχθεί το πραγματικό της ανάστημα, όπως εύστοχα το περιέγραψε ο Χένρυ Κίσινγκερ: «Η Γερμανία είναι πολύ μεγάλη για την Ευρώπη και πολύ μικρή για τον κόσμο».

Κι αυτό είναι που δημιουργεί προβλήματα τόσο στην ίδια όσο και στον κόσμο συνολικά. Από την άλλη μεριά του Ατλαντικού η αμοραλιστική αυτοκρατορική Αμερική με τις χρηματοπιστωτικές συμμορίες της και τον υπερτροφικό στρατιωτικό της βραχίονα (το βαρύ χέρι του «μπάρμπα Σαμ», ή του όποιου «μπάρμπα» προεδρεύει στην καπιτ(δ)ολιοκαλύβα του μπαρμπα Θωμά) είναι έτοιμη να καρπαζώσει όποιον «νεοναζιστή» βγάζει γλώσσα στους γαμψονύχηδες τοκογλύφους της, και την απειλεί πως θα πάει με τον Μόσκοβο (ελληνιστί, λέγε με «χρυσή αυγή»).

Αντίθετα είναι έτοιμη να χαϊδέψει τον πάσα ένα «νεοναζιστή» που πολεμά τον Μόσκοβο, τον κάθε Γιάρος, Μάρος, Μουζίσκο και Μπουφίσκο – των αρχηγίσκων των ουκρανικών ναζιστικών συμμοριών του 2014 – με την ασπίδα των Vikings με χαραγμένα επάνω της τα σύμβολα των SS και του 88 (το εις διπλούν όγδοο γράμμα του γερμανικού αλφαβήτου, ξέρετε, το ισοδύναμο κατά την εβραϊκή καββαλιστική «γεματρία» και την καθ’ ημάς ιδεοληπτική «αριθμοσοφία» HH, διάβαζε: Heil Hitler). Κι ας διακηρύσσουν urbi et orbi οι Ουκρανοί «νεοναζί» της «φιλοευρωπαϊκής» κυβέρνησης, αλά Μπαντέρα και Βλασώφ (ηγετών των εν Ουκρανία ναζιστών του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου), πως «όσο ζουν θα πολεμούν για να εξοντώνουν τους οβριούς, τα κομμούνια και τα ρώσικα σκατά»!

Κανείς δεν αντιδρά γι’ αυτούς τους «στόχους» τους. Ούτε καν οι ανά τον πλανήτη μεγαλόσχημοι παράγοντες των απανταχού «Εβραϊκών» και «Εβροπαϊκών Συμβουλίων» (Δαβίδ Χάρρις ο Καρυπιδοκτόνος, Σουλτς, Μουλτς, Σβόμποντα, Μπόμποτα, Μπαρόζο, Μαφιόζο, και οι συν αυτοίς, που μας ζάλισαν τα αυτιά μας για το δικό μας «Κατηχητικό της Χρυσής Αυγής»). Τώρα, «άκρα του τάφου σιωπή». Κανείς τους δεν νοιάζεται πραγματικά για τους «οβριούς», ούτε λέξη δεν έβγαλε κανείς τους για τις (εν έτει 2014 στην Ουκρανία) καμένες συναγωγές και τους θρηνούντες, οδυρόμενους και δαρμένους ραβίνους τους («Επί των ποταμών Βαβυλώνος εκεί εκαθίσαμεν και εκλαύσαμεν εν τω μνησθήναι ημάς της Σιών», Ψαλμός 136). Αυτά δεν τους αφορούν, με τον ιουδαϊκό λαουτζίκο θα ασχολούνται τώρα; Οι φτωχοεβραίοι της πλέμπας, αφού δεν ήταν ικανοί να γίνουν μεγαλοτραπεζίτες, άμα νοσταλγούν την Σιών ας μετακομίσουν, στο Ισραήλ!

Οι πλουτοκράτες νοιάζονται να στοχοποιηθούν οι καθ’ ημάς «νεοναζί», όχι για τις ιδέες τους φυσικά, αλλά μπας και γυρίσουνε το πλοίο προς τον Μόσκοβο και τους χαλάσουνε την «πετρελαϊκή σούπα» των ελληνικών θαλασσών. Οι χρυσαυγίτες είναι οι πραγματικοί «νεοναζί», αυτοί που με την «τρέλα» τους μπορούν να τους χαλάσουν την συγκομιδή των πετροδολαρίων («Μαμά, μαμά, γιατί τα δολάρια είναι πράσινα;» «Γιατί, παιδάκι μου, τα μαζεύουν οι “εβραίοι” πριν να ωριμάσουν»). Όσο για τα «κουμμούνια», ούτως ή αλλιώς δεν εξοντώνονται, είναι εδώ και καιρό νεκρά. Τα «ρώσικα σκατά» μάλιστα. Αυτά να τα εξοντώστε. Ουκρανοί «πατριώτες», μαζί σας είναι όλοι τους. Γι’ αυτό άλλωστε (εν έτει 2014 θυμίζω) σας μοίραζαν και γλυκά στην «πλατεία Ανεξαρτησίας» στο Κίεβο, η Νούλαντ, ο Νίμιτς και τόσοι άλλοι αμερικανοεβρ(οπ)έοι, που «για να τους έβγαζες από την πλατεία χρειαζόσουνα μπουλντόζες (!)», όπως ευφυώς σχολίασε ο υπουργός των Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέϊ Λαβρώφ. Ακόμα και ο Δαβίδ Χάρρις του Αμερικανοεβραϊκού Συμβουλίου επαίνεσε δημοσίως την (εν έτει 2014 επαναλαμβάνω) «πατριωτική» εξέγερση στην Ουκρανία.

Όλος ο πολιτισμένος και δημοκρατικός κόσμος είναι σήμερα ενωμένος σε μια «ουκραναζιστική γροθιά»: οι Αμερικανοί, οι Γερμανοί, και οι λοιπές «εβρο-πέη-κες» δυνάμεις: Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι, Ολλανδοί (μπα, βίζο-λεβίζο-ντελεκαβίζο-λεβέ, υπάρχουν και Ολλανδοί το γένος; ή απλά την υπηκοότητα έχουν;) αλλά και οι Έλληνες, βεβαίως, βεβαίως… Διατί να το κρύψωμεν άλλωστε; «Όλοι μας κρύβουμε κι έναν Χίτλερ μέσα μας, παιδιά»…

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΩΪΜΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ

(στα αγγλικά, γιατί βαριέμαι να το μεταφράσω)

Βλέπε: https://en.wikipedia.org/wiki/Volodymyr_Zelenskyy#Early_life Volodymyr Oleksandrovych Zelenskyy was born to Jewish parents on 25 January 1978 in Kryvyi Rih, then in the Ukrainian SSR. His father, Oleksandr Zelenskyy, is a professor and head of Department of Cybernetics and Computing Hardware at the Kryvyi Rih Institute of Economics; his mother, Rymma Zelenska, used to work as an engineer. His grandfather, Semyon (Simon) Ivanovych Zelenskyy, served in the Red Army (in the 57th Guards Motor Rifle Division) during World War II; Semyon's father and three brothers were killed in the Holocaust. Prior to starting elementary school, Zelenskyy lived for four years in the Mongolian city of Erdenet, where his father worked. At the age of 16, he passed the Test of English as a Foreign Language and received an education grant to study in Israel, but his father did not allow him to go. He later earned a law degree from the Kryvyi Rih Institute of Economics, then a department of Kyiv National Economic University and now part of Kryvyi Rih National University, but did not go on to work in the legal field.e-genius.gr ...intelligent web software