x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΤΗΣ «ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ»

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς

Aπό την αρχή το αφήγημα της πανδημία «βρώμαγε». Η πρώτη λογική σκέψη που θα μπορούσε να κάνει κανείς(με την προϋπόθεση ότι χρησιμοποιεί το κεφάλι του) είναι η εξής: «Γιατί μια πανδημία που υποτίθεται ότι είναι υπέρ φονική να χρειάζεται καθημερινή 24ωρη προπαγάνδα από όλα τα κανάλια ώστε να πείσει για την επικινδυνότητα της;» Μια δεύτερη ισάξια με την πρώτη που θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί είναι και τούτη: « Γιατί σε ολόκληρη την σύγχρονη ιστορία οι κυβερνήσεις προσπαθούσαν να καθησυχάσουν τους λαούς ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί όποτε προέκυπταν ανάλογα υγειονομικά ζητήματα ενώ στην περίπτωση της COVID 19 έκαναν τα πάντα για να τρομοκρατήσουν τους πολίτες και έκλεισαν ελαφρά την καρδία την οικονομία με lockdown για 50 η 100 ψευτοκρούσματα;».

Τώρα μετά από δύο χρόνια συνεχούς έρευνας γύρω από αυτή την υπόθεση μπορούμε να δώσουμε με απλά λόγια την απάντηση ακόμα και σε ένα κείμενο 500 μόλις λέξεων Και η απάντησή ειναι αυτή: Η πανδημία ήταν εξαρχής κατασκευασμένη! Δεν εννοούμε την περίπτωση ο ιός να είναι εργαστηριακός. Η Ουσία είναι άλλη: Είτε ο ιός είναι φυσικός είτε κατασκευασμένος χρησιμοποιήθηκε από τις κυβερνήσεις ως όργανο παγκόσμιου κοινωνικού μετασχηματισμού. '

Ότι αφορά τον κορωνοϊό SARSCOV 2 και την COVID 19 είναι από την αρχή βασισμένο σε μια ψεύτικη υπόθεση. Που στηρίχτηκαν αρχικώς οι κυβερνήσεις για να επιβάλλουν τα lockdown; Στηρίχθηκαν στα PCR test. Τα τεστ όμως αυτά σύμφωνα και με την πρόσφατη παραδοχή του Άντονι Φάουτσι είναι ρυθμισμένα στους 45 κύκλους ενίσχυσης με αποτέλεσμα να βγάζουν θετικό κάποιον ο οποίος στην πραγματικότητα δεν έχει καθόλου ιικό φορτίο! Η χρησιμοποίηση του PCR έγινε κατόπιν οδηγιών του ΠΟΥ ο οποίος κήρυξε την πανδημία στις 11 Μαρτίου του 2020 και την ίδια ημέρα πήρε τα πρώτα μέτρα και η ελληνική κυβέρνηση κλείνοντας τα σχολεία.

Όλος λοιπόν ο πανικός και όλα όσα επακολούθησαν βασίστηκαν σε ένα τεστ το οποίο μπορεί να πιάσει ακόμα και νεκρά - ανενεργά νουκλεοτίδια από εκατοντάδες ιούς με τους οποίους ερχόμαστε σε επαφή καθημερινά. Με τα ψευτοκρούσματα λοιπόν οι κυβερνήσεις και ο ΠΟΥ είχαν την διάθεση τους το πρώτο εργαλείο ώστε να πείσουν τους ανθρώπους ότι κινδυνεύουν από κάτι φοβερό και πρωτοφανές. Το δεύτερο που χρειάζονταν ήταν τα θύματα. Και εδώ ήρθε η οδηγία του ΠΟΥ να βοηθήσει. Νεκροί από COVID 19, σύμφωνα με τον ΠΟΥ, έπρεπε να καταγράφονται όσοι πέθαιναν με τον ιό στον οργανισμό τους ανεξαρτήτως αιτίας εισαγωγής στο νοσοκομείο και τελικής κατάληξης.

Έτσι φτάσαμε στο περίφημο εκείνο που εκστόμισε ο Σ.Τσιόδρας τον Μάϊο του 2020: «Εμείς καταγράφαμε στους νεκρούς από κορωνοϊό και αυτούς που πέθαναν με κορωνοϊό». Ακούγαμε κα για διαβάζαμε για δεκάδες περιπτώσεις ανθρώπων που τους κατέγραφαν ως νεκρούς από COVID19 ενώ είχαν πεθάνει από δεκάδες άλλες αιτίες και μας φαίνονταν απίστευτο μέχρι που ο ίδιος ο σύμβουλος της κυβέρνησης και πρόεδρος της Επιτροπής το ομολόγησε. Από τότε στην ίδια ακριβώς παραδοχή έχουν προβεί και οι Άκης Σκέρτσος και Θεόδωρος Ζαούτης(πρόεδρος του ΕΟΔΥ).

Η Ελλάδα λοιπόν καταγράφει ως νεκρό κορωνοϊού οποιονδήποτε πεθάνει από οποιαδήποτε αιτία ως και τέσσερις μήνες μετά από θετικό τέστ! Και μάθαμε ακόμα ότι όλες οι χώρες κάνουν το ίδιο με διαφορές μόνο ως προς το χρονικό διάστημα από το θετικό τεστ μέχρι την κατάληξη. Η Βρετανία ας πούμε μετράει ένα μήνα μετά από θετικό τεστ. Κανονικά για όποιον διαθέτει νου η όλη ιστορία «πανδημία κορωνοϊού» θα έπρεπε να έχει τελειώσει ήδη με την πρώτη παραδοχή Τσιόδρα που πέρασε στα ψιλά τότε των εφημερίδων. Όλοι αυτοί οι νεκροί που καθημερινά εξακολουθούν να ανακοινώνουν τα κανάλια υπό τους ήχους δραματικής μουσικής είναι άνθρωποι που έχουν πεθάνει από διάφορες αιτίες μήνες μετά το θετικό τεστ.

Και προσέξτε ποια είναι η τεράστια απάτη: Αν πεθάνει κανείς από αυτοκινητιστικό δυστύχημα 4 μήνες μετά από θετικό τεστ η από εγκεφαλικό ας πούμε, τον πάνε με σφραγισμένο φέρετρο, ενώ αν πεθάνει 4 μήνες μετά τον εμβολιασμό του με κάποιο mRNA σκεύασμα που αποδεδειγμένα προκαλούν θρομβώσεις και μυοκαρδίτιδες, ανακοινώνουν στους συγγενείς του πως δεν ευθύνεται το εμβόλιο. Πρόσφατα μάθαμε μέσα από έρευνα της Bild ότι το 40% των εισαγωγών για COVID 19 στην Γερμανία αφορούν περιστατικά που δεν πάσχουν από COVID απλώς μπήκαν στο νοσοκομείο για οποιαδήποτε άλλη αιτία και εκεί στον συνήθη διαγνωστικό έλεγχο έτυχε να βρεθούν θετικοί. Αυτοί καταγράφονται ως νοσηλευόμενοι από COVID 19. Το ίδιο ακριβώς παραδέχτηκε και η Rochelle Walensky πρόεδρος του CDC. Η οποία επιπλέον μιλώντας στο ABC είπε και ότι το 75% των θανάτων από COVID 19 αφορούν ανθρώπους μεγάλης ηλικίας που είχαν τουλάχιστον 4 σοβαρά συνοδά νοσήματα! Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης ερωτηθείς προσφάτως σχετικά με τον υψηλό αριθμό θανάτων αναγκάστηκε να ομολογήσει όλη την αλήθεια: Πρόκειται για ανθρώπους που πεθαίνουν από τα σοβαρά υποκείμενα νοσήματα που είχαν και τους καταγράφουμε ως θανάτους COVID 19.

Καταλήγουμε λοιπόν στο συμπέρασμα ότι δεν υπήρξε ποτέ μια φονική πανδημία κορωνοϊού. Οι κυβερνήσεις βάσισαν τα lockdown σε αλλοιωμένα στατιστικά, σε κατασκευασμένα νούμερα, σε ψέματα. Υπήρξε και υπάρχει ένας ιός -κατασκευασμένος ή φυσικό υπακούει και αυτός στους φυσικούς νόμους- ο οποίος έχει θνησιμότητα 0,25 % η και πιο κάτω και σκοτώνει αδύναμους εξασθενημένους και βαριά ασθενείς. Τα υπόλοιπα ήταν μια προπαγάνδα.

Που αποσκοπούσε αυτή η προπαγάνδα είναι μια άλλη ιστορία που θα έχουμε καιρό να την αναλύσουμε σε κάποιο από τα επόμενα μας κείμενα. Εξάλλου με την απειλή γενικευμένης σύρραξης να πλανάται πάνω από την Ευρώπη και τον κόσμο ο κορωνοϊός θα περάσει στα δεύτερα θέματα. Κανείς δεν ασχολείται με την φαντεζί πανδημία και το new age αφήγημα της εμβολιολαγνείας. Η επιβίωση θα περάσει σε πρώτη μοίρα αφού ένα μπουκάλι λάδι και κιλό ψωμί θα κοστίζουν όσο το μέσο ημερομίσθιο. Κα όλοι εκείνοι που μας βομβάρδισαν με την πανδημία και τα εμβόλια θα χαϊδεύουν τις αγαπημένες τους σύριγγες για παρηγοριά τα κρύα βράδια του χειμώνα μιας και το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο θα φτάσουν στον Θεό...e-genius.gr ...intelligent web software