x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

«Πέφτει χρήμα από τον ΣΟΡΟΣ»! Η Ζαχάροβα ΞΕΦΩΝΙΖΕΙ την «αφρόκρεμα» των ΜΜΕ

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ
Χτυπάει για πολλούς η "καμπάνα"...

Μία ιδιαίτερα καυστική ανάρτηση, από αυτές που η αλήθεια είναι ότι μας συνηθίζει, έκανε το πρωί της Παρασκευής η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ.

Η Μαρία Ζαχάροβα επικαλέστηκε αποκάλυψη-παραδοχή του Fox News για τον πακτωλό χρημάτων που «ακουμπούν» οι υπερδιεθνιστές σε μερικά από τα κορυφαία ΜΜΕ των ΗΠΑ.

 

Είναι τα ίδια μέσα που δημοσιογράφοι σε όλο τον κόσμο αλλά και ΧΟΑΞΑΔΕΣ χρησιμοποιούν ως “έγκριτες πηγές”.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

Εκπομπή Fox News: Ο Τζορτζ Σόρος πλήρωσε 54 στελέχη των μέσων ενημέρωσης με επιρροή όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων δημοσιογράφων από το CNN, το NBC, το CBS, το Bloomberg, το NPR και την Washington Post.

Σύμφωνα με μια μελέτη του MRC Business, ο Σόρος έχει ξοδέψει τουλάχιστον 131 εκατομμύρια δολάρια για να καλύψει 253 μέσα ενημέρωσης για να καλύψουν παγκόσμια γεγονότα με τον τρόπο που θέλει. Πλήρωσε τους πάντες, από δημοσιογράφους και ραδιοτηλεοπτικούς φορείς μέχρι συντάκτες και αφεντικά των μέσων ενημέρωσης.

Για τις Ηνωμένες Πολιτείες, μια τέτοια δήλωση είναι πυρηνική έκρηξη. Εάν αποδειχτεί ότι τα κορυφαία αμερικανικά ΜΜΕ έλαβαν χρήματα για τη διόρθωση της παρουσίασης πληροφοριών, τότε όλη η δημοκρατία στις Πολιτείες είναι τυλιγμένη στο σύνταγμά τους και πετιέται στον κάδο των σκουπιδιών της ιστορίας.

Εξάλλου, η Ουάσιγκτον είναι αυτή που ανέκαθεν επέμενε ότι η ελευθερία και η συνέχεια των μέσων ενημέρωσης αποτελούν τη βάση της δημοκρατικής δομής του κράτους.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software