x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αυτή είναι η αλβανίδα κατάσκοπος που συνελήφθη για εμπόριο ναρκωτικών

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Μεγάλο σκάνδαλο διαφθοράς ξέσπασε στην Αλβανία, καθώς η διευθύντρια πληροφορικής της Υπηρεσίας Πληροφοριών (AKSHΙ), Ερίσα Φέρο, συνελήφθη από την αστυνομία της Κορυτσάς για εμπόριο ναρκωτικών.

Ειδικότερα, η σύλληψη της Έρισα Φερό, πραγματοποιήθηκε από τις αρχές του Πόγραδετς σε συνεργασία με εκείνες της Κορυτσάς, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 58 κιλά ναρκωτικών ουσιών. Η ίδια η Φέρο φέρεται να είχε ρόλο αγγελιαφόρου σε αυτή την ομάδα, καθώς οδηγούσε τα οχήματα όπου εντοπίστηκαν τα ναρκωτικά.

Σύμφωνα μάλιστα με το τοπικό μέσο Oranews, τα ναρκωτικά προέρχονταν από την περιοχή της Σκόδρας, ενώ στο σκάνδαλο φέρονται να εμπλέκονται άτομα από τη Φούσα Κρούγια και την Κορυτσά.

Η αστυνομία επενέβη στην περιοχή Qafë-Thanë, κοντά σε ένα εστιατόριο με την Ερίσα Φερό να είναι εκείνη που οδηγούσε το όχημα που μετέφερε τα ναρκωτικά.
 
Οι αρχές αναφέρουν ότι η συμμορία που ήταν έτοιμη για ανταλλαγή μιας μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, πίστευε ότι η συγκεκριμένη περιοχή θα ήταν εκτός της προσοχής της αστυνομίας, καθώς πρόκειται για βουνό πολύ κοντά στα σύνορα.

Η ανακοίνωση της Υπηρεσίας Πληροφοριών

«Μετά από δήλωση της Τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορυτσάς, για την οριστικοποίηση της επιχείρησης «Επανεκκίνηση», με τη σύλληψη 3 πολιτών, μεταξύ των οποίων και η κυρία Έρισα Φερό, η AKSHI ανακοινώνει ότι: με βάση την ισχύουσα αλβανική νομοθεσία έχει κινήσει άμεσα τη διαδικασία για την απόλυση αυτού του ατόμου.

Η κυρία Έρισα Φερό, ήταν υπάλληλος του σχετικού τομέα του e-Albania, σε επίπεδο Ειδικών. Η Εθνική Υπηρεσία της Κοινωνίας της Πληροφορίας καταδικάζει κάθε πράξη παράνομη και διαβεβαιώνει ότι θα είναι πάντα δίπλα στις διαδικασίες των θεσμών που ενεργούν υπέρ του νόμου».

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software