x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Τι κρύβεται πίσω από τις νέες απειλές Τσαβούσογλου σε βάρος της Ελλάδας

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Έντονη αντίδραση του υπουργού Τσαβούσογλου προς την Ελλάδα: Δεν θα της επιτρέψουμε να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα ούτε ένα μίλι

Αντιδρώντας στην προσπάθεια της Ελλάδας να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 μίλια, ο υπουργός Εξωτερικών Τσαβούσογλου είπε: «Όχι στα 12, δεν θα επιτρέψουμε στην Ελλάδα να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα ούτε ένα μίλι στο Αιγαίο».

Αναφορικά με την είδηση ​​που δημοσιεύθηκε στον ελληνικό Τύπο ότι τα χωρικά ύδατα θα αυξηθούν στα 12 μίλια, ειδικά γύρω από την Κρήτη, ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου είπε: «Όχι, δεν επιτρέπουμε την επέκταση των χωρικών υδάτων ούτε 1 μίλι στο Αιγαίο. Η απόφαση που λήφθηκε από το κοινοβούλιο μας το 1995 σχετικά με αυτό το θέμα είναι ξεκάθαρη και εξακολουθεί να είναι. Προειδοποιούμε για άλλη μια φορά την Ελλάδα: Μην κυνηγάς ψεύτικους ηρωισμούς, έχοντας εμπιστοσύνη σε αυτούς με τους οποίους έχεις κάνει συμμαχίες.  Μην μπεις σε μια περιπέτεια, δεν θα τελειώσει καλά για σένα!».

Πίσω από τη νέα ξαφνική μανία Τσαβούσογλου κρύβονται τα ευρήματα των νέων δημοσκοπήσεων στην Τουρκία. Ο Ερντογάν πατώνει σε όλες τις δημοσκοπήσεις, ενώ βγαίνουν μπροστά του υποψήφιοι που προσελκύουν το πατριωτικό κοινό. Αυτό το κοινό προσπαθεί να συσπειρώσει, μόλις λίγους μήνες από τις εθνικές εκλογές στην Τουρκία.
 
Ο Τσαβούσογλου μίλησε στα ΜΜΕ στη συνάντηση αξιολόγησης του 2022 που είχε με τους δημοσιογράφους στην Άγκυρα.

Υπενθυμίζοντας ότι προσπάθησαν να λειτουργήσουν τα κανάλια διαλόγου με την Ελλάδα στις αρχές του έτους, ο Τσαβούσογλου δήλωσε ότι πραγματοποίησαν την 64η συνάντηση διαβούλευσης τον Φεβρουάριο.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software