x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Κίνα: Μια διφορούμενη στάση απέναντι στη Ρωσία

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Η Κίνα ελπίζει ότι όλες οι πλευρές στην κρίση στην Ουκρανία θα επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και θα επιλύσουν τις ανησυχίες για την ασφάλεια με πολιτικά μέσα, δήλωσε ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ στον πρόεδρο του κόμματος Ενωμένη Ρωσία Ντμίτρι Μεντβέντεφ στη διάρκεια συνάντησης που είχαν σήμερα στο Πεκίνο, μετέδωσε το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

Ο Σι είπε επίσης στον Μεντβέντεφ ότι ελπίζει πως το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα και η Ενωμένη Ρωσία θα μπορούν να προωθήσουν την επικοινωνία και να παρέχουν την σύνεση για την εμβάθυνση της στρατηγικής συνεργασίας ανάμεσα στην Κίνα και τη Ρωσία, πρόσθεσε το Xinhua.

 
 

Ο Μεντβέντεφ, πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και νυν αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, πραγματοποίησε αιφνιδίως σήμερα επίσκεψη στο Πεκίνο και είχε συνομιλίες με τον Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ κατά τις οποίες, όπως δήλωσε ο Ρώσος αξιωματούχος, συζήτησαν για τη "χωρίς όρια" στρατηγική σύμπραξη Ρωσίας-Κίνας, όπως και για την Ουκρανία. Ο Μεντβέντεφ δεν διευκρίνισε περαιτέρω.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software