x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ο δημοσκόπος που έβλεπε «θρίαμβο Σημίτη» το 2004, τώρα βλέπει αυτοδυναμία Μητσοτάκη!

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Στο «κανάλι του Πρετεντέρη» εμφανίστηκε δημοσκόπηση που δίνει με αστροναυτική αναγωγή τον Κυριάκο Μητσοτάκη μία ανάσα πριν την αυτοδυναμία. Σαν να μπήκαμε στην χρονοκάψουλα και να επιστρέψαμε στο μαύρο 2003, με τους ίδιους πρωταγωνιστές, μόνο που αυτή τη φορά στη θέση του Κώστα Σημίτη είναι ο «καταλληλότερος» Κυριάκος!

Ήταν ακριβώς η εποχή που ο Σημίτης πάτωνε υπό το βάρος των τεράστιων σκανδάλων τα οποία και τότε το Mega προσπαθούσε ασθμαίνοντας να κρύψει, για να τον κρατήσει στην εξουσία και να συνεχιστεί το πλιάτσικο δημοσίου χρήματος και η καταστροφή της ελληνικής κοινωνίας και της εθνικής οικονομίας υπέρ συγκεκριμένων ολιγαρχών.

Η δημοσκόπηση λοιπόν που παρουσίασε σήμερα το Mega, μπορεί να εξηγηθεί όχι με επιστημονικά κριτήρια, αλλά με την ιστορική αναδρομή στην μαύρη περίοδο διακυβέρνησης των εκσυγχρονιστών. Μόνον ο κ. Φαναράς θα κατάφερνε να δημιουργήσει κάτι παρόμοιο. Οι νεότεροι όμως που δεν έχουν ζήσει τις «χρυσές εποχές» του Mega, του Πρετεντέρη και του Στράτου, δεν μπορούν να αντιληφθούν το πως η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα.

Οι παλαιότεροι όμως θυμόμαστε:

Ο κύριος Στράτος Φαναράς αποτελεί άλλη μία συμβολή του Τρισμέγιστου Θεόδωρου Τσουκάτου στον δημόσιο βίο της χώρας. Ήταν ο κύριος Τσουκάτος βλέπετε που πήγε συστημένο τον κύριο Φαναρά στον πότε πανίσχυρο Κώστα Σημίτη και τον έθεσε υπό τας διαταγάς του εκσυγχρονισμού.

Έφτασαν λοιπόν οι εκλογές το 2004. Το βράδυ των εκλογών ο κύριος Στράτος Φαναράς θα ανακοίνωνε τα exit polls στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια την Έλλη Στάη και καλεσμένους μεταξύ άλλων τον Πέτρο Ευθυμίου και τον Χρήστο Πρωτόπαπα. Τότε λοιπόν, ο κύριος Στράτος Φαναράς που διαβεβαίωνε τα διαμάντια του εκσυγχρονισμού ότι ο Καραμανλής θα χάσει τις εκλογές, γυρνά και λέει στο αυτί των στελεχών του ΠΑΣΟΚ ότι τα exit polls δίνουν διαφορά πέντε μονάδες υπέρ του Καραμανλή!

Τότε λοιπόν με μία φωνή ο Πρωτοπαπας και ο Ευθυμίου του απαντούν “Και τι μαλ*** μας έλεγες ρε Στράτο”!

Οι μεγάλες επιτυχίες του κύριου Φαναρά δεν σταμάτησαν εκεί. Ας πάμε όμως στις πιο πρόσφατες, που δεν είναι άλλες από τις εκλογές το Σεπτέμβριο του 2015. Εκεί ο κύριος Φαναράς διαβεβαίωνε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει περάσει μπροστά και μάλιστα επέμενε ακόμα και το μεσημέρι της Κυριακής των εκλογών ότι τα exit polls δίνουν τη Νέα Δημοκρατία μία μονάδα μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ! Διαρροή που φυσικά αγκάλιασε η διαπλοκή και μετέδιδε ότι η Νέα Δημοκρατία βγαίνει πρώτο κόμμα! Και έπειτα κατέβαζαν τα άρθρα για να μην γίνουν ρεζίλι…

Παρόμοια ήταν τα ευρήματα Φαναρά για το περιβόητο δημοψήφισμα που εντέλει εξελίχθηκε σε Βατερλώ…

Έτσι και σήμερα, ενώ η κοινωνία είναι εξοργισμένη για την κατάρρευση των θεσμών, την αλλοίωση της λειτουργίας του πολιτεύματος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης οδεύει προς το ειδικό δικαστήριο για μία σειρά βαρύτατων εγκλημάτων, έρχεται η Metron Analysis με μία …διαστημική αναγωγή για να τον φέρει μία ανάσα από την αυτοδυναμία…

Αυτή τη φορά πάντως ο κύριος Φαναράς δεν αναμένεται να παρευρεθεί σε πάνελ τη νύχτα των εκλογών…

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software