x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ο Retsef Levi υποστηρίζει ότι το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ αποκρύπτει κρίσιμες πληροφορίες

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

«Το Υπουργείο Υγείας στο Ισραήλ αποκρύπτει ενεργά κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων από το ισραηλινό κοινό», λέει ο Retsef Levi, ειδικός στη διαχείριση κινδύνου και τα συστήματα υγείας και καθηγητής στο MIT Sloan School of Management.

Συνέγραψε μια εργασία που βρήκε αύξηση κατά 25% στις κλήσεις έκτακτης ανάγκης για καρδιακή προσβολή μεταξύ νεαρών Ισραηλινών μετά την κυκλοφορία στη χώρα του γενετικού εμβολίου για τον COVID.

-Ρίχνουμε μια ματιά σε μια σειρά από βίντεο που διέρρευσαν και δείχνουν ότι οι αρχές στο Ισραήλ, μια από τις πιο εμβολιασμένες χώρες στον κόσμο, γνώριζαν πολύ περισσότερα από όσα έλεγαν για τις παρενέργειες του εμβολίου.

 

«Γιατί είναι αυτό σημαντικό πέρα ​​από το Ισραήλ; … Επειδή το Ισραήλ ήταν ουσιαστικά η πρώτη χώρα που ξεκίνησε μια εθνική εκστρατεία εμβολιασμού, και το έκανε στο πλαίσιο μιας πολύ μοναδικής συμφωνίας με την Pfizer που ουσιαστικά έκανε το Ισραήλ ένα παγκόσμιο εργαστήριο για τον υπόλοιπο κόσμο. Και πράγματι, αν ακολουθήσετε όλα τα στάδια έγκρισης του FDA του εμβολίου, σε καθένα από αυτά, η Pfizer παραθέτει και βασίζεται σε δεδομένα από το Ισραήλ».

 
TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software