x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

«ΤΡΙΔΗΜΙΑ»! Ξεκίνησαν να ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ τους Έλληνες με νέο τρόμο!

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Το ΕΛ παρουσίασε το νέο αφήγημα που χρησιμοποιούν πλέον για τον χειμώνα, αυτός της ΤΡΙΠΛΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ, και σήμερα οι τηλέ-ειδικοί της χώρας λύσσαξαν!!!

Οι Ιατροί της Θεραπευτικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδώρα Ψαλτοπούλου, Ροδάνθη Ελένη Συρίγου, Γιάννης Ντάνασης, Πάνος Μαλανδράκης, και Θάνος Δημόπουλος (Πρύτανης ΕΚΠΑ) υποερτόνισαν την πιθανή ταυτόχρονη εμφάνιση του ιού της γρίπης (ινφλουένζα), του αναπνευστικού συγκρυτιακού ιού (RSV) και του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2 ως τεράστιο κίνδυνο ΤΡΙΠΛΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ!!!

Έτσι οι τηλέ-ειδικοί στην Ελλάδα άρχισαν τα ίδια, καθώς ο πληθυσμός πρέπει να «βομβαρδίζεται» συνεχώς με τρόμο τόσο στην οικονομία, όσο και στην υγεία, για να αποδέχεται τα μέτρα που ισχύουν τώρα και εκείνα που έπονται!!!

Ο Νίκος Καπραβέλος, διευθυντής ΕΣΥ της Β Μονάδας Θεραπείας του Νοσοκομείου Γ. Παπανικολάου, εξέφρασε την άποψη ότι οι μάσκες πρέπει να επανέλθουν στους κλειστούς χώρους, στα μέσα μαζικής μεταφοράς για να μετριάσουμε τις επιπτώσεις της τριπλής επιδημίας.

 

«Θα έχουμε απώλειες ανθρώπινων ζωών αν δεν ανησυχήσουμε και δεν πάρουμε τα μέτρα. Η πανδημία είναι μεν σε εξασθένηση, αλλά δεν έχει τελειώσει», τόνισε χαρακτηριστικά!

Παράλληλα, άρχισαν ξανά να μεταδίδουν για «Αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού και θανάτων την τελευταία εβδομάδα» και πως όλες οι νέες υποπαραλλαγές του κορονοϊού εντοπίζονται πλέον και στην Ελλάδα με τελευταία την ΧΒΒ.!!!

Ο χειμώνας αναμένεται ΡΟΚ!!!

Δείτε τα μέσα και τους τηλέ-ειδικούς να «βομβαρδίζουν»:

https://rumble.com/v1qdnn9--covid-rsv.html

 
TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software