x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σοκάρουν τα στοιχεία: Οι θάνατοι εμβολιασμένων είναι περισσότεροι από τους ανεμβολίαστους

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Με βάση τα στοιχεία από την Βρετανία 1 στους 482 εμβολιασμένους με COVID-19 πέθανε μέσα σε έναν μήνα μετά τον εμβολιασμό

Εάν κατά την περίοδο της υστερίας… με τον covid 19 και τον εμβολιασμό τολμούσε κανείς να αναφέρει ότι τα εμβόλια προκαλούν θανάτους… αμέσως στιγματίζονταν ως αντιεπιστημονικές απόψεις και απομονώνονταν.
Ότι χαλούσε το αφήγημα εμβολιάσου για να διασωθείς… περιθωριοποιήθηκε αλλά δυστυχώς… για αυτούς που έπαιξαν βρώμικα… η αλήθεια δεν κρύβεται.

Τι δείχνουν Ισραήλ και Βρετανία; – Σοκάρουν τα στοιχεία

Δικαστήριο διατάσσει τις ισραηλινές αρχές να προσκομίσει όλα τα στοιχεία για τα άτομα που πέθαναν κατά τη διάρκεια της πανδημίας και ειδικά εάν είχαν εμβολιαστεί ή όχι.
Μετά από αίτημα για την Ελευθερία της Πληροφορίας (FOI) ενός Ισραηλινού πολίτη, το Περιφερειακό Δικαστήριο της Ιερουσαλήμ διέταξε το Υπουργείο Υγείας να παράσχει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση εμβολιασμού των αποθανόντων.
Το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ έχει προθεσμία έως τα μέσα Νοεμβρίου να παράσχει:

 

Συνολική θνησιμότητα, για οποιοδήποτε λόγο, συμπεριλαμβανομένου του COVID-19, σημειώνοντας την κατάσταση εμβολιασμού του νεκρού, τις δόσεις του εμβολίου και τις αναρρώσεις

Δεδομένα σχετικά με την παιδική θνησιμότητα από τον COVID-19, σημειώνοντας εάν ο θανών είχε ή όχι συννοσηρότητες

Θνησιμότητα από COVID-19 με τα δεδομένα τμηματοποιημένα κατά συννοσηρότητες και σύμφωνα με την κατάσταση εμβολιασμού

Ο David Shuldman, αναλυτής συστημάτων και οικονομολόγος, υπέβαλε αίτημα 2021 για τα δεδομένα θνησιμότητας κατανεμημένα ανά κατάσταση εμβολιασμού.
Ζήτησε επίσης να καταγραφούν οι θάνατοι μεταξύ των ατόμων που ανάρρωσαν από τον COVID-19.
Το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ αδιαφόρησε, δεν παρείχε στοιχεία αλλά το ισραηλινό δικαστήριο το υποχρεώνει να παράσχει όλα τα στοιχεία.

 

Μετά την απόφαση του Δικαστηρίου το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ θα μελετήσει την υπερβολική θνησιμότητα για να διαπιστώσει εάν οι θάνατοι υψηλότεροι από το κανονικό που καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας συνδέονται με τους εμβολιασμούς για τον COVID-19.
Στα τέλη Δεκεμβρίου 2020, το κράτος του Ισραήλ ξεκίνησε το πρόγραμμα εμβολιασμού κατά του COVID-19 που ονομάζεται «Give a Shoulder», ζητώντας από τους πολίτες να εμβολιαστούν.
Ο Shuldman τόνισε ότι έμεινε έκπληκτος όταν ο 60χρονος γείτονάς του υπέστη καρδιακή ανακοπή και πέθανε μόλις 10 ημέρες μετά την αναμνηστική δόση που έλαβε.
Η γενική πεποίθηση είναι ότι η αύξηση των θανάτων κατά την περίοδο του εμβολιασμού σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια οφείλεται και στον εμβολιασμό.
Το Ισραηλινό Δημόσιο Συμβούλιο Έκτακτης Ανάγκης για την Κρίση του COVID19, ανέφερε ότι «είναι λυπηρό και σοβαρό το γεγονός ότι αντί να αναλύει τα δεδομένα της υπερβολικής θνησιμότητας στο Ισραήλ, το Υπουργείο Υγείας έδωσε μάχη στο δικαστήριο για να κρύψει τα δεδομένα από τους πολίτες»

Τι αποκαλύπτει η Βρετανία;

Με βάση τα στοιχεία από την Βρετανία 1 στους 482 εμβολιασμένους με COVID-19 πέθανε μέσα σε έναν μήνα μετά τον εμβολιασμό
Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου αποκάλυψε ότι 1 στα 482 άτομα που εμβολιάστηκαν κατά του Covid-19 στην Αγγλία πέθανε δυστυχώς μέσα σε έναν μήνα από τη λήψη μιας δόσης εμβολίου για τον Covid-19.
Στις 6 Ιουλίου, ένα φορέας της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου γνωστό ως Γραφείο Εθνικών Στατιστικών, δημοσίευσε ένα σύνολο δεδομένων σχετικά με τους θανάτους με βάση την κατάσταση εμβολιασμού στην Αγγλία μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 2021 και 31 Μαΐου 2022.

Ενδιαφέρον έχει ο πίνακας που περιέχει στοιχεία σχετικά με «Αριθμοί ολόκληρης της περιόδου όλων των καταγεγραμμένων θανάτων ομαδοποιημένοι ανά πόσες εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό σημειώθηκαν οι θάνατοι, για θανάτους από COVID-19 και θανάτους που δεν αναφέρθηκαν COVID-19, θάνατοι που σημειώθηκαν μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 2021 και 31 Μαΐου 2022, στην Αγγλία».

 

Σύμφωνα με την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 2021 και 31 Μαρτίου 2022, συνολικά 9.891 άνθρωποι πέθαναν με Covid-19 μέσα σε 1 μήνα από τον εμβολιασμό και συνολικά 82.255 άνθρωποι πέθαναν από οποιαδήποτε άλλη αιτία μέσα σε 1 μήνα από τον εμβολιασμό.

Αυτό σημαίνει ότι συνολικά, 92.146 άνθρωποι πέθαναν μέσα σε ένα μήνα από τον εμβολιασμό κατά του Covid-19 μεταξύ Ιανουαρίου 2021 και Μαΐου 2022.

Με βάση τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση ένεσης Covid-19 στην Αγγλία, αυτό ισοδυναμεί με 1 στους 482 εμβολιασμένους ανθρώπους που δυστυχώς χάνουν τη ζωή τους μέσα σε 1 μήνα από τον εμβολιασμό για τον Covid-19.

Η Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου δημοσιεύει μια έκθεση ε με τίτλο «εβδομαδιαία εθνική έκθεση επιτήρησης γρίπης και COVID-19» ωστόσο παρουσιάζει ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία.
Στην σελίδα 65 της αναφοράς της εβδομάδας 27 δείχνει την πρόσληψη του εμβολίου στην Αγγλία ανά ηλικία.
Με βάση τα στοιχεία 44,48 εκατομμύρια άνθρωποι είχαν λάβει μία μόνο δόση, 41,8 εκατομμύρια άνθρωποι είχαν λάβει δύο δόσεις και 32,9 εκατομμύρια άνθρωποι στην Βρετανία είχαν λάβει τρεις δόσεις έως τις 3 Ιουλίου 2022.

 

Επομένως, χρησιμοποιώντας απλά μαθηματικά, διαπιστώνουμε ότι 1 στους 482 εμβολιασμένους ανθρώπους έχει πεθάνει μέσα σε 1 μήνα από τον εμβολιασμό Covid-19 στην Αγγλία 44.480.115 (άτομα που εμβολιάστηκαν) / 92.146 (θάνατοι) = 482= 1 θάνατος για κάθε 482 άτομα που εμβολιάστηκαν

Πολλοί άνθρωποι πιθανότατα θα υποστηρίξουν ότι αυτό είναι αναμενόμενο με τόσα πολλά άτομα που έχουν εμβολιαστεί.
Αλλά πώς ακριβώς εξηγούν το γεγονός ότι τα ποσοστά θνησιμότητας ανά 100.000 είναι τα χαμηλότερα μεταξύ των μη εμβολιασμένων σε κάθε ηλικιακή ομάδα;

Σε κάθε μήνα από τις αρχές του 2022, οι μερικώς εμβολιασμένοι και διπλά εμβολιασμένοι νέοι ηλικίας 18-39 ετών είχαν περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τους μη εμβολιασμένους 18 έως 39 ετών.
Τριπλά εμβολιασμένοι νέοι ηλικίας 18 έως 39 ετών, ωστόσο, είχαν ένα ποσοστό θνησιμότητας που επιδεινώθηκε μετά την εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον Δεκέμβριο του 2021.

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software