x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΕΛΛΗΝΑΣ γιατρός βρήκε σύνδεση ΘΑΝΑΤΩΝ και «ΕΜΒΟΛΙΩΝ»! Κανείς ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ να δημοσιεύσει την έρευνα

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Ο Έλληνικής καταγωγής Dr Σπύρος Πανταζάτος συνέγραψε μια μελέτη σχετικά με τα ποσοστά θνησιμότητας που προκαλούνται από mRNA: δεδομένα που, όπως λέει, έχουν αποσιωπηθεί από τις περισσότερες σημαντικές δημοσιεύσεις και περιοδικά.

Στην αρχή της πανδημίας, ο Δρ. Σπύρος Πανταζάτος, κλινικός νευροβιολόγος και ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια (σε άδεια), υποσχέθηκε ότι θα παραμείνει σε lockdown μέχρι να είναι διαθέσιμο ένα εμβόλιο. Ήταν πιστός σε όσα έλεγαν οι τηλέ-ειδικοί. Αλλά μετά άρχισε να αμφισβητεί την ιστορία και στην συνέχεια, μελέτησε τα δεδομένα.Ο Δρ Πανταζάτος βρήκε μια σαφή σύνδεση μεταξύ της διάθεσης πειραματικών εμβολίων mRNA και των υπερβολικών αριθμών θνησιμότητας. Ωστόσο, κανείς δεν ήθελε να διαβάσει τα ευρήματά του και κανένα ιατρικό περιοδικό δεν ήθελε τα δημοσιεύσει. «Απορρίφθηκε διπλωματικά από πολλούς εκδότες σε ιατρικά περιοδικά», σημείωσε ο ίδιος!!!

Η εργασία του Δρ. Πανταζάτου καταλήγει σε ένα απλό συμπέρασμα χρησιμοποιώντας δημόσια διαθέσιμα δεδομένα. Όσο περισσότερα εμβόλια χορηγούνται, τόσο μεγαλύτερη θνησιμότητα παρατηρείται. «Ο αριθμός των θανάτων σε κάθε πολιτεία συσχετίστηκε με τον αριθμό των εμβολιασμών που έγιναν τον προηγούμενο μήνα», είπε.

 

Προκειμένου φυσικά να μην δεχθεί επίθεση, υπογράμμισε πως μια βασική αρχή της σύγκρισης δεδομένων και της επιστημονικής έρευνας λέει ότι η συσχέτιση δεν σημαίνει αιτιότητα. Σε αυτή την περίπτωση, έδωσε στα ιατρικά περιοδικά την ευκαιρία να απορρίψουν τα ευρήματά του λέγοντας ότι κανείς δεν ήξερε αν ήταν τα εμβόλια που προκάλεσαν αυτές τις αιχμές θνησιμότητας. Αλλά ο Δρ Πανταζάτος στη συνέχεια διασταύρωσε τα δεδομένα του με αυτά των θανάτων από VAERS , κάτι που ενίσχυσε μόνο το συμπέρασμά του ότι τα εμβόλια και η υπερβολική θνησιμότητα συνδέονται.

Κανείς δεν ήθελε να μάθει. «Όταν είχα για πρώτη φορά αυτά τα ευρήματα, σκέφτηκα ότι έπρεπε να τα δώσω αμέσως στο The Lancet, καθώς έχουν έναν γρήγορο εκδοτικό βραχίονα και ακόμη και εσωτερικούς στατιστικολόγους. Αλλά το απέρριψαν».

Ο Δρ Πανταζάτος δεν έχει ακόμη καμία εξήγηση για τη συνεχιζόμενη απόρριψη των ευρημάτων του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ:

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software