x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Φάουτσι – Μπάριτς: Τα ίχνη ενός εγκλήματος

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Μπάριτς: Πάμε να κάνουμε μία ακόμη βουτιά στα έγκατα του κατασκευασμένου ιού COVID-19 και στις φιγούρες που πλέον δεν μπορούν να παραμείνουν στην ομίχλη καθώς οι προβολείς των αποκαλύψεων φωτίζουν οικεία πρόσωπα όπως ο διαβόητος Τόνι Φάουτσι. Οι επικριτές αμφισβήτησαν εδώ και καιρό το γιατί τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) χρηματοδοτούσαν πειράματα από τον καθηγητή Ραλφ Μπάριτς στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας του Chapel Hill (UNC) για την ανάπτυξη μιας τεχνικής για την απόκρυψη στοιχείων ανθρώπινης παραβίασης σε σούπερ ιούς που δημιουργήθηκαν στο εργαστήριο.

Με τη βοήθεια περίπου 220,5 εκατομμυρίων δολαρίων από τη χρηματοδότηση του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), ο Μπάριτς ανέπτυξε μια τεχνική “Seamless Ligation”, η οποία καυχιόταν ότι μπορούσε να κρύψει τέλεια όλα τα στοιχεία για ανθρώπινη παρέμβαση σε ιούς που δημιουργήθηκαν στο εργαστήριο. Ο Μπάριτς ονόμασε την εφεύρεσή του τη μέθοδο “no-see’m”-γράφουν οι Ρόμπερτ Κένεντι Τζούντιο, Τζέι Κουέι και Τσαρλς Ρίξει.

Τώρα μια νέα μελέτη με τίτλο «Το δακτυλικό αποτύπωμα της ενδονουκλεάσης υποδεικνύει συνθετική προέλευση του SARS-CoV2», η οποία δημοσιεύτηκε στον διακομιστή προεκτύπωσης bioRxiv, δείχνει ότι – προφανώς εν αγνοία του Μπάριτς – το τέχνασμα απόκρυψης «αδιάλειπτης σύνδεσης» αφήνει τη δική του λεπτή αλλά ευανάγνωστη υπογραφή. (Η βρωμοδουλειά του, δλδ η επιχείρηση συγκάλυψης της μηχανικής παρέμβασης του στον ιό αποκαλύπτεται)

Το πιο σημαντικό, αυτοί οι ίδιοι ερευνητές ανακάλυψαν αυτή την καταραμένη υπογραφή στο γονιδίωμα του ιού που προκαλεί το COVID-19.

 

Η τεχνική του Baric ήταν εδώ και καιρό αμφιλεγόμενη

«Είναι ο καλλιτέχνης που δεν υπογράφει το όνομά του στον πίνακα. Ο ιολόγος που δεν υπογράφει τον ιό για να μας ενημερώσει εάν αναδύεται φυσικά ή αν παράγεται σε εργαστήριο», δήλωσε ο κορυφαίος καθηγητής Τζέφρι Σακς, πρόεδρος της επιτροπής Lancet COVID-19, μιας ειδικής ομάδας που διερεύνησε την προέλευση του COVID-19.

«Όλα δείχνουν πως υπήρχε πραγματικά μια μεγάλη, πολύ επικίνδυνη ερευνητική ατζέντα σε εξέλιξη», ανέφερε ο Σακς.

Αυτόν τον μήνα, ο Σακς δημοσίευσε τα αποτελέσματα της 22μηνης έρευνάς του στο The Lancet, συμπεριλαμβανομένου του επιζήμιου συμπεράσματος ότι ο COVID-19 πιθανότατα δημιουργήθηκε από εργαστήριο και ότι η τεχνολογία πιθανότατα προήλθε από την επιστήμη που χρηματοδοτείται από το NIH.

 

Αναφερόμενος στη μεθοδολογία απρόσκοπτης απολίνωσης του Μπάριτς, ο εξελικτικός βιολόγος Μπρετ Γουένσταιν παρατήρησε:

«Είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θα κάνατε αν το ενδιαφέρον σας ήταν η δημόσια υγεία. Οι επιστήμονες δημόσιας υγείας θα σημάδευαν τις βελτιώσεις τους με κόκκινες σημαίες – δεν θα επινοούσαν τρόπους για να τις κρύψουν. Ο μόνος λόγος που θα θέλατε ένα concealer είναι να προωθήσετε έναν απαίσιο σκοπό – όπως η ανάπτυξη παράνομων βιοόπλων – κάποια αταξία που ο επιστήμονας δεν ήθελε να εντοπιστεί στο εργαστήριό του».

Ο Μπάριτς δίδαξε τη μέθοδο «no-see’m» του στην «Κυρία Νυχτερίδα» την Κινέζα επιστήμονα Σι Ζενγκλί του Ινστιτούτου Ιολογίας της Γουχάν (WIV) το 2016. Σε αντάλλαγμα, ο Μπάριτς έλαβε κινέζικους κορωνοϊούς που συνέλεξε η Σι από νυχτερίδες στην επαρχία Γιουνάν. (Οι επιστήμονες έχουν συνδέσει την γενεαλογία του γονιδιώματος του COVID-19 με στενά συγγενείς νυχτερίδες.)

Στη συνέχεια, η Σι και οι συνάδελφοί της στο Ινστιτούτο της Γουχάν, απέδειξαν την ικανότητά τους στην τεχνική υψηλού κινδύνου του Μπάριτς σε μια σειρά δημοσιευμένων – και άκρως αμφιλεγόμενων – πειραμάτων κέρδους λειτουργίας (gain of function) στο εργαστήριο τους στην Κίνα. Ήταν ακόμη πιο ύποπτο για τους επικριτές του το γεγονός ότι ο Μπάριτς, και πάλι με τη χρηματοδότηση του NIAID, επέλεξε να μοιραστεί αυτήν την επικίνδυνη τεχνική για την οπλοφορία παθογόνων με Κινέζους επιστήμονες που έχουν σαφείς δεσμούς με τον κινεζικό στρατό.

 

Οι ειδικοί λένε ότι οι επιπτώσεις αυτής της νέας μελέτης θα μπορούσαν να είναι εκτεταμένες. Δείχνοντας με το δάχτυλο τον Μπάριτς, η μελέτη εγείρει την πιθανότητα δυνητικά καταστροφικής ευθύνης για το NIAID και το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας και άλλα μέρη.

Οι επιστήμονες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βρίσκονται κοντά στον Δρ Άντονι Φάουτσι, έχουν επανειλημμένα επισημάνει ότι ο SARS-CoV-2, ο ιός που προκαλεί το COVID-19, έχει γονιδιωματικές αλληλουχίες που φαίνονται ασυνεπείς με τη φυσική εξέλιξη: Ο ιός COVID-19 δεν είναι πλέον μολυσματικός σε νυχτερίδες, και το χαρακτηριστικό της αιχμηρής πρωτεΐνης – το οποίο είναι άγνωστο σε αυτήν την οικογένεια κορωνοϊού – περιλαμβάνει πολυάριθμες μεταλλάξεις που τον καθιστούν ιδανικά μολυσματικό στους ανθρώπους.

Ο πλησιέστερος γνωστός συγγενής του κορωνοϊού – ένας κορωνοϊός από το εργαστήριο της Γουχάν – είναι 96,2% πανομοιότυπος με τον SARS-CoV-2. Η περίεργη ακίδα αντιπροσωπεύει σχεδόν εξ ολοκλήρου τη διαφορά του 3,8%. Παραδόξως, υπάρχουν πολλές νέες μεταλλάξεις στην ακίδα και σχεδόν καμία στο υπόλοιπο γονιδίωμα.

Η φυσική εξέλιξη αναμένεται να αφήσει τις μεταλλάξεις ομοιόμορφα κατανεμημένες σε όλο το γονιδίωμα. Το γεγονός ότι ουσιαστικά όλες οι μεταλλάξεις συμβαίνουν στην ακίδα οδήγησε αυτούς τους επιστήμονες να υποψιαστούν ότι ο συγκεκριμένος κορωνοϊός του εργαστηρίου της Γουχάν που συνέλεξε η Σι Ζενγκλί είναι ο άμεσος πρόγονος του SARS-CoV-2 και ότι η νέα του ακίδα εμφυτεύτηκε μέσω μηχανικής διαδικασίας από ανθρώπινο χέρι!

 

Ωστόσο, τα αναμφισβήτητα δακτυλικά αποτυπώματα της εργαστηριακής μηχανικής απουσίαζαν – αφήνοντας πολλούς ειδικούς να αναρωτιούνται εάν η τεχνική του Μπάριτς χρησιμοποιήθηκε για τη συναρμολόγηση ενός νέου κοροναϊού με την κατασκευασμένη ακίδα, αφαιρώντας τα στοιχεία της δημιουργίας εργαστηρίου.

Αυτή η νέα μελέτη συνδέει τα βιολογικά κομμάτια του παζλ που με τη σειρά τους συνδέουν την ομοσπονδιακά χρηματοδοτούμενη έρευνα με μια παγκόσμια πανδημία. Αυτό το μονοπάτι οδηγεί απευθείας στο UNC και το NIAID. Δηλαδή στον Φάουτσι.

Οι συγγραφείς της μελέτης – μια ομάδα ερευνητών από το Πανεπιστήμιο Duke, τις Πανεπιστημιακές Κλινικές του Βύρτσμπουργκ και μια ομάδα βιομηχανίας – εντόπισαν μια χαρακτηριστική υπογραφή στον κώδικα αμινοξέων. Αυτό το ανεξίτηλο τεχνούργημα θα μπορούσε να είχε προκύψει μόνο από τη μεθοδολογία «no-see’m» του Μπάριτς.

Σε συνέντευξή του την περασμένη άνοιξη, ο ίδιος ο Μπάριτς ομολόγησε ότι τη στιγμή που ξεκίνησε η πανδημία, μόνο δύο ή τρία εργαστήρια στον κόσμο χρησιμοποιούσαν το πρωτόκολλό του – συμπεριλαμβανομένου του εργαστηρίου UNC και του WIV.

 

Τα συμπεράσματα των συγγραφέων της μελέτης βασίζονται στην παρουσία μοναδικών τοποθεσιών στον ιό COVID-19. Αυτές οι θέσεις επιτρέπουν σε ειδικά ένζυμα που ονομάζονται «ένζυμα περιορισμού» να κόψουν το DNA σε δομικά στοιχεία μοναδικού μεγέθους που στη συνέχεια μπορούν να «συρραφούν με τη σωστή σειρά του ιικού γονιδιώματος», σύμφωνα με τους συγγραφείς της μελέτης.

Ουσιαστικά, η τεχνική του Μπάριτς αφήνει πίσω της μοναδικές ορθογραφίες στο «γενετικό λεξιλόγιο». Οι νέες λέξεις περιλαμβάνουν “περίεργες επιλογές ορθογραφίας” που τις ξεχωρίζουν διακριτικά από το τυπικό ιογενές λεξιλόγιο.

Η μαγεία της τεχνικής “no-see’m” του Μπάριτς είναι να υφαίνει αόρατα αυτές τις ενδεικτικές “ορθογραφικές” αλλαγές στην ιική αλληλουχία μεταξύ των σχετικών γονιδίων χωρίς να αλλοιώνει την ιική πρωτεΐνη. Αυτό είναι σαν να αλλάζεις την «ορθογραφία» της λέξης χωρίς να αλλάξεις τη σημασία της. O απλός ακροατής-αναγνώστης δεν θα παρατηρήσει ποτέ τη διαφορά.

Η ερευνητική ομάδα χρησιμοποίησε εγκληματολογικά εργαλεία για να διερευνήσει τις μικρές «ορθογραφικές διαφορές» στο γονιδίωμα του SARS-CoV2 που προδίδουν εργαστηριακή παραβίαση χρησιμοποιώντας την τεχνική «no-see’m».

 

Σκεφτείτε πώς θα έγραφε ένας Βρετανός «χρώμα», «ελιγμός» ή «παιδιατρικός». Η επιλογή να γράψετε μια λέξη με συγκεκριμένο τρόπο μπορεί να αποκαλύψει το έθνος καταγωγής σας. Ομοίως, αυτές οι σχεδόν ανεπαίσθητες αλλαγές στην ιική αλληλουχία δίνουν την εργαστηριακή προέλευση αυτού του ιού.

Μοιράζοντας την τεχνική απρόσκοπτης απολίνωσης με την Κινέζα Σι Ζενγκλί, ο Μπάριτς διαβεβαίωσε ότι το Ινστιτούτο της Γουχάν (WIV) διέθετε όλα τα απαιτούμενα στοιχεία της διαδικασίας συναρμολόγησης. Η περίφημη πρόταση DEFUSE της EcoHealth Alliance (η MKO του διαβόητου Πίτερ Ντασζακ) περιγράφει τις ίδιες τεχνικές λεπτομερώς. (υποβλήθηκε στο The Defense Advanced Research Projects Agency, ή DARPA, το 2018).

Ο κόσμος έχει πλέον θετικές αποδείξεις ότι το SARS-CoV2 είναι μια μηχανική εργαστηριακή δημιουργία που δημιουργήθηκε με τεχνολογία που αναπτύχθηκε από τον Ραλφ Μπάριτς με χρηματοδότηση της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Οι εισαγγελείς και οι ιδιωτικοί δικηγόροι που εκπροσωπούν πελάτες που τραυματίστηκαν από την πανδημία του COVID-19 έχουν πλέον όπλο καπνίσματος. Το όπλο δείχνει ότι ο στόχος ήταν η ανθρωπότητα.

 

Οι ιατροδικαστές έχουν πλέον άρει με επιτυχία αμυδρά αλλά ακριβή δακτυλικά αποτυπώματα από τη λαβή και τη σκανδάλη του θανατηφόρου πιστολιού. Αυτά τα δακτυλικά αποτυπώματα ανήκουν στο NIAID και στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας.

Ο Μπάριτς είναι ο αγαπημένος επιστήμονας του Φάουτσι. Ο πακτωλός της χρηματοδότησης του NIAID προς τον ίδιο και το εργαστήριό του UNC έχει χρηματοδοτήσει 152 μελέτες που προσεγγίζουν το ένα τέταρτο δισεκατομμύριο δολάρια.

Αυτές οι ομοσπονδιακές επιχορηγήσεις έχουν καταστήσει τον Μπάριτς τον παγκόσμιο βασιλιά της επιστήμης κέρδους-of-function. Σύμφωνα με την καθιερωμένη πρακτική, είναι πιθανό ότι το UNC δεσμεύει το ένα τέταρτο έως το μισό των οικονομικών ευεργετημάτων του NIH στoν Μπάριτς για «διοικητικά έξοδα».

Αυτές οι μνημειώδεις πληρωμές έχουν πιθανώς κίνητρο την UNC, το πανεπιστήμιο στο οποίο εργάζεται, με σκοπό να κάνουν τα στραβά μάτια στα απερίσκεπτα πειράματα του Μπάριτς και στην αμφιλεγόμενη απόφασή του να μεταφέρει τις επικίνδυνες τεχνολογίες του σε ένα κινεζικό στρατιωτικό εργαστήριο που είναι γνωστό ότι πάσχει από ελλιπή πρωτόκολλα ασφαλείας και κακή κατασκευή που το καθιστούν, σύμφωνα με τα λόγια του Κογκρέσου λιγότερο ασφαλείς από ένα «οδοντιατρείο».

 

Ο ρόλος του UNC στην ενεργοποίηση της αμφισβητήσιμης συμπεριφοράς μπορεί να έχει επισπεύσει μια παγκόσμια πανδημία που θα μπορούσε εύκολα να οδηγήσει σε ευθύνη για αμέλεια.

Η ευθύνη της UNC και της NIAID είναι πλέον ξεκάθαρη. Έχουμε όμως πραγματική απόδειξη ότι το εργαστήριο της Γουχάν δημιούργησε το τερατούργημα που προκάλεσε τον COVID-19;

Τα σωρευτικά στοιχεία υποδηλώνουν έντονα ότι το εργαστήριο της Γουχάν χρησιμοποίησε τις μεθοδολογίες του Baric για να συνδυάσει τον χιμαιρικό ιό που προκάλεσε την πανδημία COVID-19. Αλλά μερικά κομμάτια παζλ που λείπουν εξακολουθούν να μας εμποδίζουν να αποδείξουμε οριστικά ότι αυτό το επικίνδυνο κατασκευαστικό έργο συνέβη στο συγκεκριμένο εργαστήριο.

Όπως συμπέρανε η έκθεση της Επιτροπής Lancet, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που κυκλοφόρησαν δείχνουν ότι ο Δρ. Φράνσις Κόλινς του NIH, ο Fauci του NIAID και ο Πίτερ Ντάσζακ της EcoHealth Alliance και άλλοι συνεχίζουν να συνεργάζονται με την Σι Ζενγκλι και τους Κινέζους αξιωματούχους για να καταστείλουν τη δημόσια δημοσίευση πληροφοριών που θα μας επέτρεπαν να συμπληρώσoυμε αυτή την εικόνα. Μείνετε συντονισμένοι!

TAGS:


e-genius.gr ...intelligent web software