x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Θερίζουν οι ξαφνικίτιδες!

| Συνωμοσία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Πολλα ερωτήματα εγείρονται για τις θανατηφόρες παρενέργειες των εμβολίων κατά της πανδημίας. 

“H κα Παγώνη και ο κος Καπραβέλος που ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή σας, δεν αναφέρθηκαν καθόλου στις στατιστικές για το πόσοι έχουν πεθάνει μετά από αυτό το εμβόλιο, ή τις παρενέργειες αυτών των σκευασμάτων” τόνισε ο κ. Ανδρέας Ράλλης, Μοριακός Βιολόγος, Δρ Νευροβιολογίας του King’s College London και του πανεπιστημίου Stanford, μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM.

“Από την EudraVigilance μέχρι το τέλος Ιουλίου του 2022, έχουμε 47.000 θανάτους μετά από εμβολιασμό ενω το VAERS μέχρι τις 15 Ιουλίου 2022, καταγράφει 30.000 θανάτους. Θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και τον παράγοντα υποκαταγραφής που μπορεί να φτάνει και το 47. Υπάρχει δραματική αύξηση στους θανάτους, στους καρκίνους, τις ιογενείς λοιμώξεις, στα εμφράγματα του μυοκαρδίου, σε μυοκαρδίτιδες και περικαρδίτιδες”, σημείωσε.

“Σύμφωνα με τα στοιχεία, φοβάμαι ότι αυτό θα συνεχιστεί. Στα παιδιά 12-15 ετών, υπάρχει επίσης μεγάλη αύξηση των θανάτων. Μέσα στα σκευάσματα υπάρχουν επικίνδυνες τοξικές ουσίες”, υπογράμμισε ο ίδιος.

Στα δύο του βιβλία ο κος Ράλλης περιλαμβάνει 600 μελέτες. Το πρώτο αναφέρεται στην παθολογία μετά τον εμβολιασμό. Αυτόνομη και διαφανής επιστημονική έρευνα στην εποχή Covid-19 https://www.dr-andrew-s-rallis.com/post/

Στο δεύτερό του βιβλίο, ο κος Ράλλης εξηγεί “πώς μπορεί να γίνει αποτοξίνωση του οργανισμού, για να απαλλαγεί από τα βλαβερα συστατικά αυτών των σκευασμάτων”: “Θεραπείες για την ανακούφιση των τοξικών και παθολογικών επιδράσεων του πειραματικού εμβολίου Covid-19” https://www.dr-andrew-s-rallis.com/post/



e-genius.gr ...intelligent web software